Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Οι επενδύσεις του Ιβάν


Διατεθειμένος να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με μια σειρά από δημοσιεύματα.

Από την πρώτη στιγμή της εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ είχε γίνει γνωστό ότι ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν διατεθειμένος να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους τομείς πέραν του ποδοσφαίρου. Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» προσπάθησε να αποκτήσει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης αλλά δεν βρέθηκε ανάμεσα στους τελικούς πλειοδότες, ωστόσο, αυτό δεν τον αποθάρρυνε.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να ετοιμάζεται για την κατάθεση προτάσεων για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ (καπνοβιομηχανία στη Θράκη), του λιμανιού της Θεσσαλονίκης αλλά και για τον ΟΣΕ! Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν τον ομογενή επιχειρηματία να έχει αγοράσει μια τεράστια έκταση στην περιοχή Πόρτο Λάφια, στην Εύβοια.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Goal», ο Ιβάν Σαββίδης έχει σκοπό να φτιάξει εκεί μια υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα αποκλειστικά για Ρώσους πελάτες. Σύμφωνα με κάποια σενάρια μάλιστα, ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να έχει πάρει και άδεια από το λιμεναρχείο της Ραφήνας έτσι ώστε να δημιουργηθεί ακτοπλοϊκή γραμμή στην περιοχή!



                                             πηγή onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου