Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«Bang Your Friends»: Ραντεβουδάκια και σεξ με νέα εφαρμογή του Facebook!


Η νέα εφαρμογή του Facebook η οποία ονομάζεται «Bang Your Friends» έχει εκτοξευθεί από 20.000 χρήστες σε 700.000 μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες σύμφωνα με τα όσα επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλός της, που ανέφερε ότι θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο για τις σεξουαλικές σχέσεις
μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Σε ένα από τα τρία κολλέγια της Καλιφόρνιας που ξεκίνησε να λειτουργεί η εφαρμογή οι χρήστες αρχικά, όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του νέου προϊόντος, επιθυμούσαν να παραμείνουν ανώνυμοι, χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για τη συνάντησή τους.
Τρεις εβδομάδες αργότερα, όμως νέα στοιχεία έδειξαν ότι η εφαρμογή άρχισε να πιάνει τόπο καθώς οι χρήστες αυξήθηκαν σημαντικά, φτάνοντας τους 700.000 και έχοντας πια διάθεση για κάτι πιο προχωρημένο! «Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί περίπου 130.000 χρήστες από τους οποίους το 1/3 έχουν γίνει ζευγάρια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εφαρμογής (CEO), που αυτοαποκαλείται «C».
Σύμφωνα επίσης με τον «C», «Το πρόβλημα με το online dating είναι ότι οι άνθρωποι πολύ συχνά κρύβονται πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ …. Για μερικές γυναίκες, είναι καλό αυτό, αλλά για άλλες δεν είναι … Η νέα εφαρμογή έρχεται για να λύσει τέτοιου είδους παρεξηγήσεις και να προσφέρει κάτι το πραγματικό και αληθινό στις σχέσεις των δύο φύλων».

«Δεν αποτελεί έκπληξη, το ότι 70% των χρηστών είναι μεταξύ των ηλικιών 18 και 34 και αυτό είναι πολύ θετικό» επισημαίνει ο C, και προσθέτει: «Oι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι όταν κάνουν χρήση του «Bang Your Friends». Σκοπός δεν είναι απαραίτητα μόνο το σεξ, αλλά και μια γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση ή και απλώς φιλική».
Αρκετοί ήταν οι επικριτές της νέας app που προσπάθησαν να χτυπήσουν τους δημιουργούς της, (κυρίως οι ομοφυλόφιλοι). Ωστόσο δεν τα κατάφεραν, καθώς όπως επισημαίνει ο C μικροπροβλήματα διορθώθηκαν άμεσα καθώς η εφαρμογή ήταν σε πιλοτικό στάδιο και πλέον διαβεβαιώνει ότι στη συνέχεια το αποτέλεσμα θα εκπλήξει αρκετό κόσμο! Ήδη «ο χρήστης μπορεί να φιλτράρει με βάση το φύλο και να επιλέξει όποιον θέλει».
Η εφαρμογή αυτή έχει γίνει ανάρπαστη σε όλα τα Πανεπιστήμια της Αμερικής και ήδη αρχίζει να κατακτά και αυτά της Ευρώπης…! Facebook και σεξ άλλωστε είναι λέξεις κλειδιά για τους νέους και μια τέτοια εφαρμογή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στη νεολαία!



                                             πηγή axortagos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου