Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν κάτοικοι και φορείς της Πιερίας για τα διόδια της Λεπτοκαρυάς


Οι κάτοικοι ζητούν άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων του Αιγινίου και των παράπλευρων της Λεπτοκαρυάς με στόχο την κατάργησή τους και άνοιγμα του κόμβου της Σκοτίνας











Υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό από όλους τους φορείς της Πιερίας για τα διόδια Αιγινίου αποφάσισε να αποστείλει η Παμπιερική Επιτροπή Αγώνα, ζητώντας παράλληλα συνάντηση μαζί του.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε να ζητηθεί από τους φορείς και τους πολίτες της Πιερίας να ενισχύουν σε καθημερινή βάση τον αγώνα που δίνουν οι πολίτες της Πύδνας - Κολινδρού στα διόδια του Αιγινίου.
Εξέτασαν τη δυνατότητα συγκρότησης ομάδας που παράλληλα με τις κινητοποιήσεις θα εξετάζει την πλημμελή εφαρμογή της σύμβασης εκ μέρους της παραχωρησιούχου εταιρείας.
Συζήτησαν τρόπους με τους οποίους θα ενημερωθούν οι επαγγελματίες αλλά και όλοι οι πολίτες για τις συνέπειες των διοδίων και παράλληλα τρόπους ευαισθητοποίησης των πολιτών για τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις κατά των διοδίων.
Έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού όλων των πολιτών της Πιερίας σήμερα στα διόδια του Αιγινίου μετά το τέλος των απεργιακών συγκεντρώσεων, για το άνοιγμα των διοδίων και την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων.
Οι κάτοικοι ζητούν άμεση αναστολή της λειτουργίας των διοδίων του Αιγινίου και των παράπλευρων της Λεπτοκαρυάς με στόχο την κατάργησή τους και άνοιγμα του κόμβου της Σκοτίνας.




                                                πηγή voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου