Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Επιτυχημένο το 2ο αντάμωμα της Αγίας Παρασκευής στα Λευκάδια

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Λευκαδίων Νάουσας “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, πραγματοποίησε με πολύ
μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στις 25 και 26 Ιουλίου 2014. Πλήθος κόσμου απόλαυσε ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με πολιτιστικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους για μία ακόμη φορά για όλη αυτή την πολιτιστική κληρονομιά που κουβαλάμε και έχουμε μέσα μας.
Μεγάλη τιμή για το σύλλογο, το χωριό και τον τόπο μας, η παρουσία της αντιπροέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής και προέδρου της ανωτάτης αρχής διεθνούς ιδρύματος του Μ. Αλεξάνδρου, κ. Νίνα Γκατζούλη. Μία Ελληνίδα αγωνίστρια, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για την έρευνα και τις αποκαλυπτικές και τεκμηριωμένες μελέτες της στο θέμα της σκοπιανής προπαγάνδας. Επίσης, κοντά μας ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με πρόεδρο τον Κ. Τάτσιο Γεώργιο, στο οποίο κατέχει θέση αντιπροέδρου Ανατολικής Μακεδονίας ο σύλλογος της Αγίας Παρασκευής Λευκαδίων. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο αντιπεριφερειάρχης του νομού Ημαθίας κ. Καλαιτζίδης Κων/νος, μαζί με όλη την οικογένειά του, το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Δήμου Νάουσας με τον μελλοντικό δήμαρχο κ. Κουτσογιάννη Νικόλαο, καθώς και η πρόεδρος του χωριού μας κ. Φούλη Τομπουλίδου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας στα Δ.Σ. των συλλόγων που βρέθηκαν κοντά μας, στους χορηγούς μας, στους ανθρώπους που βοήθησαν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους και φυσικά σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και βρέθηκε δίπλα μας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου μας να κρατήσουμε και να διαφυλάξουμε την πλούσια πολιτιστική μας παράδοση.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να υποσχεθούμε αλλά και να δεσμευθούμε, ότι η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί και για το επόμενο, 3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα, που θα διοργανώσουμε τον Ιούλιο του 2015 για τον εορτασμό της ομώνυμης εκκλησίας, με περισσότερο μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου