Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Συνταγές-Μακαρονάδα με κεμπάπ σόγιας σε ανοιξιάτικη σάλτσα ντομάτας


Υλικά

400 γρ. σόγια κεμπάπ fytro1/4 φλ. ελαιόλαδο1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο1 καρότο τριμμένο5-6 απρομανίταρα κομμένα σε φέτες600 γρ. ντομάτες κονκασέ1 κ.σ βασιλικό ψιλοκομμένο1 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο1 κ.γ. θυμάρι ψιλοκομμένο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι1 συσκευασία (500 γρ.) σπαγγέτι σόγιας fytro


Εκτέλεση
Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε 6-7' να γίνει διάφανο. Στύβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ Fytro και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε να λαδωθεί. Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σωτάρουμε για 2-3' και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σόγια. Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά fytro σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ. Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.



                                        πηγή argiro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου