Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ασταμάτητη η Βασίλισσα του Βορρά

Σκοράροντας δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά, η Βασίλισσα του Βορρά επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ
Γιάννινα στην έδρα της,και έφτασε τις τέσσερις νίκες σε πέντε ματς φιγουράροντας στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Η εικόνα του αγώνα
Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Βέροια και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, επιχειρώντας να αναπτυχθεί κυρίως από τα πλάγια. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του έδειξε από την αρχή προβληματικός στην ανάπτυξη, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν έτσι κι αλλιώς αργό από το ξεκίνημά του.
Οι συνθήκες που θα επικρατούσαν τελικά στον αγώνα διαμορφώθηκαν προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 37’ ο ΠΑΣ απέτυχε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Γιάκου που έφυγε λίγο άουτ και ένα λεπτό αργότερα οι Γιαννιώτες έμειναν με δέκα παίκτες: ο Ντάσιος είδε δεύτερη κίτρινη γιατί προσπάθησε να εκβιάσει ένα πέναλτι και ουσιαστικά χαντάκωσε την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο παιχνίδι και ειδικά στο ξεκίνημα της επανάληψης πίεσαν ασφυκτικά για να το καθαρίσουν. Και το κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά: στο 54’ σε μια τραγική αδράνεια της άμυνας του ΠΑΣ, ο Μαλόν εκτέλεσε με δύναμη ένα πλάγιο, ο Μπατιόν πήρε την πρώτη κεφαλιά και από κοντά ο Κάμπορα με νέα κεφαλιά εκτέλεσε τον Βελλίδη που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Στο 56’ έγινε το 2-0 με κοντινό σ
ουτ του Καλτσά, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Ντουμίτρου. Και κάπου εκεί και με συνοπτικές διαδικασίες, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…
Μέχρι τη λήξη, ο ΠΑΣ "μαζεύτηκε" στην άμυνα για να μην συντριβεί και η "βασίλισσα του Βορρά" έχανε ευκαιρίες, με κορυφαίες δύο σουτ του Καλτσά μετά το 2-0, το σουτ του Μπεν στο 84’ και τα σουτ του Ντουμίτρου στο 85’ και στις καθυστερήσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις, ο Βελλίδης επενέβη σωτήρια και γλίτωσε την ομάδα του από διασυρμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου