Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Συνταγές-Γαριδοπιτάκια


Υλικά

½ πακέτο φύλλο κρούστας200 γραμμ. τυρί κρέμα 200 γραμμ. ανθότυρο250 γραμμ. ψιλοκομμένη βρασμένη γαρίδα 2 κ.σ. άνηθο Αλάτι, πιπέρι Ταμπάσκο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το τυρί, το ανθότυρο, τις γαρίδες, το αλάτι, το πιπέρι και το ταμπάσκο. Κόβουμε το φύλλο στη μέση κατά μήκος και το διπλώνουμε στα δύο.
Βάζουμε την γέμιση σε κορνέ και βάζουμε λίγη κατά μήκος του διπλωμένου φύλλου. Κλείνουμε στα πλάγια και ρολάρουμε σε φλογέρα. Παγώνουμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για λίγο να σφίξει και να μην αδειάσει στο τηγάνισμα.

Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο να ροδίσουν καλά. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.



                                              πηγή argiro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου