Υλικά
Για 4-6 άτομα
φράουλες όσες θέλετε
1 κεσεδάκι γιαούρτι 250 γραμμαρίων
Εκτέλεση
Στο νεροχύτη της κουζίνας πλύντε πολύ καλά τις φράουλες. Καθαρίζετε από τα κοτσάνια και σκουπίζετε με χαρτοπετσέτα.
Στη συνέχεια ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι το γιαούρτι μέχρι να γίνει αλοιφή. Στη συνέχεια βουτάτε τις φράουλες μέσα στο γιαούρτι και μετά τις τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα. Αφού τελειώσουμε με όλες τις φράουλες τοποθετούμε στη κατάψυξη για 30 λεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου