Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Σήμερα η υποδοχή των Κυπελλούχων του Φίλιππου Βέροιας από τον Δήμαρχο Βέροιας

Τον Κυπελλούχο Ελλάδος Ανδρών 2015-2016 στη χειροσφαίριση (handball) θα υποδεχθεί ο
Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Χ. Βοργιαζίδης την Τρίτη 01 Μαρτίου στις 15:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.
Οι αθλητές του «Φίλιππου Βέροιας» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου κατέκτησαν το πολύτιμο τρόπαιο του 14ου Κυπέλου Ελλάδος Ανδρών νικώντας με 21-19 την ομάδα Α.Σ.Ε. Δούκα στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου και εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τον έκτο ανάλογο τίτλο στην ιστορία του.
 Για τη σημαντική αυτή επιτυχία,
 ο Δήμαρχος δήλωσε «Συγχαίρω τους αθλητές και τον Προπονητή τους, Στέλιο Σεϊρεκίδη, Αρβανιτίδη, Ζλατάνο, Μιχαηλίδη, Αποστολίδη, Ανανιάδη, Μπαντή, Δελιγιάννη, Σανίκη, Βουτσά, Καρυπίδη, Κότσιφα, Δραγκόλα, Τσιλιμπάρη, Τριανταφυλλίδη, Παπαδόπουλο και Βεσελίνοβιτς, τη Διοίκηση, τους παράγοντες και τους φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα σε κάθε της αγώνα, για την κατάκτηση του έκτου πολύτιμου τρόπαιου, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την παράδοση της «αθλητικομάνας» Βέροιας, που την θέλει να φέρνει πρώτη το handball στην Ελλάδα και να πρωταγωνιστεί διαχρονικά, κάνοντας όλους μας υπερήφανους.
Μόνο με τη σκληρή προπόνηση των αθλητών, τη σωστή οργάνωση της Διοίκησης και τη συμπαράσταση όλης της πόλης, μπορούν να έρχονται τα αποτελέσματα όπως το σημερινό.
Πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου