Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση « Γαλλική Κουζίνα-Τα γαλακτομικά
προϊόντα και η σοκολάτα, η διατροφική τους αξία και η χρήση τους σε γαλλική και ελληνική κουζίνα», στο Γυμνάσιο Κοπανού, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στο χώρο του σχολείου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄τάξης δούλεψαν με πολύ μεράκι και κέφι, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητές τους. Μετά από έρευνα , με φαντασία και δημιουργικότητα έγραψαν διαλόγους, δημιούργησαν αφίσες και βιντεάκια, ζωγράφισαν και μαγείρεψαν ελληνικά και γαλλικά πιάτα, τα οποία παρουσίασαν με ευφάνταστο τρόπο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Μαυρίδου Αναστασία, η οποία εντυπωσιάστηκε από την προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων, κα Καρακώστα Αναστασία, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, κα Σκεντερίδου Νόπη και ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου, κ. Μπουζιώτας Κωνσταντίνος.
Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι της Ηρωϊκής πόλης Νάουσας, Παιδείας και Αθλητισμού, κ.Δάγγας Στέλιος και Καθαριότητας-Τεχνικών Έργων, κ. Λογδανίδης Στάθης καθώς και πολλοί εκπαιδευτικοί και γονείς.
Ξεχωριστή νότα έδωσε στην εκδήλωση η παρουσία μαθητών του 1ου και 2ου Λυκείου Νάουσας και του Δημοτικού σχολείου Κοπανού, οι οποίοι ερμήνευσαν γαλλικά τραγούδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου