Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Easy Education:ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ! ΛΙΓΕΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ! ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΘΕΜΑ: ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών Easy Education, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ  διοργανώνει:
Σεμινάρια διάρκειας 150 ωρών, επιμόρφωσης στον κλάδο της Ειδικής Αγωγής, με σκοπό την σωστή εκπαίδευση των ειδικών περιπτώσεων και την εξοικείωση με τις βασικές έννοιες των Μαθησιακών Δυσκολιών, την αιτιολογία, τα συμπτώματα, τις βασικές θεωρίες και τις μεθόδους αξιολόγησης των συγκεκριμένων δυσκολιών.
Τα σεμινάρια αυτά οδηγούν σε βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου αλλά και σε κατ΄επιλογιν πιστοποίηση του εκπαιδευτή στην ανίχνευση μαθησιακών δυσκολιών.

Το σεμινάριο απευθύνεται:
1. σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.
2. σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, νηπιαγωγούς, νηπιοβρεφοκόμους, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικό βοηθητικό προσωπικό καθώς και άλλους ειδικούς που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία (Πτυχιούχοι: ΑΕΙ Παιδαγωγικών τμημάτων, Καθηγητικών σχολών, ΤΕΙ: Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Νοσηλευτικής, ΙΕΚ: Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, Νοσηλευτικής και συναφών ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής).
3. σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αντίστοιχων ειδικοτήτων.
4. σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξη τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (π.χ. ΙΕΚ)

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες:
Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή,  Ειδική Ενταξιακή Αγωγή και Εκπαίδευση,  Μαθησιακές Δυσκολίες: Βασικές έννοιες και χαρακτηριστικά,  Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα,  Νοητική καθυστέρηση,  Αυτισμός,  Κώφωση/Βαρηκοΐα,  Προβλήματα όρασης,  Μαθητές με ιδιαίτερες νοητικές ικανότητες και ταλέντα,  Εκπαίδευση ατόμων με πολλαπλές αναπηρίες,  Κινητικές αναπηρίες,  Προβλήματα συμπεριφοράς και ενδοσχολικής βίας,  Εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά με ειδικές ανάγκες,  Συμβουλευτική γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες, Μύθοι και στερεότυπα στην αναπηρία

Λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης Επιμόρφωσης σεμιναρίου με τίτλο: «Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Ειδική αγωγή»


Εγγραφές καθημερινά
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

Βέροια
Εληάς 1 Όροφος 1ος,
Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο
Τηλ: 23310 70102,
Υπ. Σπουδών:
Μουρτζίλας Γ. ΝικόλαοςΤμήμα ΚΕΚ Easy Education

Κεντρικά γραφεία Βέροια Εληάς 1
1ος Όροφος
Υποκατάστημα Βέροια Καπετάν Άγρα 6
Ισόγειο
Τηλ:   2331070102
Τηλ2: 2331022004
Τηλ3: 2311110186

Με εκτίμηση
Υπεύθυνη τμήματος ΚΕΚ

Χατζηιωάννου Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου