Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Το νέο πρόγραμμα του Κινηματοθεάτρου ΣΤΑΡ

SPOTLIGHT: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ   

*** OSCAR Καλύτερης Ταινίας 2016 ***

Σάρωσε το Spotlight στα OSCAR 2016.

OSCAR Καλύτερης Ταινίας (του Τομ ΜακΚάρθι)

OSCAR Πρωτότυπου Σεναρίου: Τομ ΜακΚάρθι & Τος Σίνγκερ

Υποψήφια για 6 OSCAR

Ώρες προβολών: 21.15



Σκηνοθεσία: ΤΟΜ ΜΑΚ ΚΑΡΘΙ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΣΙΝΓΚΕΡ & ΤΟΜ ΜΑΚ ΚΑΡΘΙ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, MAΪΚΛ ΚΙΤΟΝ , ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΚΑΝΤΑΜΣ, ΜΠΡΑΪΑΝ ΝΤ' ΑΡΣΙ ΤΖΕΪΜΣ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  H ταινία μάς αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight,της εφημερίδας Boston Globe. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις Η.Π.Α. αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μέσω ενός αρρωστημένου κυκλώματος. Οι Walter “Robby” Robinson (Michael Keaton), Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams), Michael Rezendes (Mark Ruffalo) και Matt Carroll (Brian d’Arcy James), μέλη του Spotlight, είχαν το θάρρος να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο και να έρθουν αντιμέτωποι με το νοσηρό κομμάτι της παντοδύναμης καθολικής εκκλησίας.
Επίσημο site: http://spotlightthefilm.com/

Ζωούπολη    (Η νέα ταινία της Disney, Μεταγλ. Στα Ελληνικά)

Ώρες προβολών: 18.00



Μετά την τεράστια επιτυχία του Ψυχρά κι Ανάποδα και των Υπερέξι, η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο!
Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.


Στην ταινία εμφανίζονται 64 διαφορετικά είδη ζώων.
Για να αποδοθεί σωστά η ατμόσφαιρα της κάθε περιοχής, οι δημιουργοί συμβουλεύτηκαν έναν κλιματολόγο της Nasa.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ (Up)  Michael Giacchino έγραψε τη μουσική της ταινίας με ορχήστρα 80 ατόμων.
Στην ταινία ακούγεται το Try Everything με τη φωνή της Shakira,  ένα τραγούδι που περιγράφει το ταξίδι της Τζούντι από την κωμόπολη στη μεγάλη πόλη. Η σύνθεση ανήκει στη βραβευμένη με Grammy Sia και στο δίδυμο Stargate.




ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΕΣΕ   -   LONDON HAS FALLEN

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00



Ηθοποιοί: ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΜΠΑΤΛΕΡ (300),  ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΑΑΡΟΝ ΕΚΧΑΡΤ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΣΕΤ, ΤΖΑΚΙ ΕΡΛ ΧΕΙΛΙ, ΜΕΛΙΣΑ ΛΙΟ, ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΪΛΙ, ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΛΕΓΚ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας "Ο Όλυμπος Έπεσε" μεταφέρει τη δράση και τους γνωστούς μας χαρακτήρες στο Λονδίνο για μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία. Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. (Άαρον Έκχαρτ), ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας (Τζέραρντ Μπάτλερ) και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.
TRIVIA
Επίσημο site: http://www.londonhasfallen.com/





Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου