Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Metropolitan opera στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας

OPERA
«ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ»
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ
ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΡ ΒΕΡΟΙΑΣ


ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET: LIVE IN HD» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ GIACOMO PUCCINI «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ».


ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2016 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘ2 ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΑΡ ΒΕΡΟΙΑΣ


Προπώληση: 10


Ταμείο: 15


Φοιτητικό /άνεργοι: 10

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Έχοντας ολοκληρώσει τις προβολές του πρώτου μισού της σεζόν 2015-16, και μετά από μια σειρά εκπληκτικών παραστάσεων όπως οι «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ», «ΟΘΕΛΛΟΣ», «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ», «ΛΟΥΛΟΥ», «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ», «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ» και «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ» που μάγεψαν το κοινό, η Met παρουσιάζει το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ».


Η Kristine Opolais ερμηνεύει σπαρακτικά τον ομώνυμο ρόλο στη Μαντάμα Μπατερφλάι για πρώτη φορά στις Live in HD μεταδόσεις, στην περίφημη σκηνοθεσία του 2006 του Anthony Minghella. Ο Roberto Alagna ερμηνεύει τον υποπλοίαρχο Πίνκερτον, τον εγωιστή αξιωματικό που τσακίζει τα ερωτικά όνειρα της Μπατερφλάι. Ο μαέστρος Karel Mark Chichon κάνει το ντεμπούτο του στην Met διευθύνοντας ένα σύνολο εκπληκτικών ερμηνευτών το οποίο περιλαμβάνει και την Maria Zifchak στον ρόλο της Σουζούκι καθώς και τον Dwayne Croft στον ρόλο του Σάρπλες.


Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 2 Απριλίου στις 19:55. Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 3 ώρες και 18 λεπτά με ένα διάλειμμα των 30 λεπτών.


Οι αίθουσες που θα μεταδοθεί η παράσταση «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ», είναι οι παρακάτω:


  1. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
  2. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης  3/4/2016
  3. Βόλος: Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Βόλου
  4. Λαμία: Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
  5. Μυτιλήνη: Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
  6. Βέροια: Κινηματοθέατρο Σταρ
  7. Χανιά: Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ)
  8. Ρέθυμνο: Σπίτι Πολιτισμού Ρεθύμνου
  9. Kέρκυρα: Ιόνιος Ακαδημία / Φ.Ε. «ΜΑΝΤZΑΡΟΣ»
  10. Ιθάκη: Δημοτικός Κινηματογράφος Ιθάκης
  11. Καστοριά: Αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς
  12. Σύρος: Θέατρο Απόλλων
  13. Αλεξανδρούπολη: Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
  14. Κύπρος-Λευκωσία: Κ-CINEPLEX
  15. Κύπρος-Πάφος: Κ-CINEPLEX
  16. Κύπρος-Λεμεσός: Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ

Ακολουθεί η παράσταση “ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΝΤΕΒΕΡΕ” του Gaetano Donizetti, που θα προβληθεί στις αίθουσες το Σάββατο 16/4/2016 στις 19:55.
Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet Opera, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ομίλου Μυτιληναίος, ενώ κεντρικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο “Met in Greece Club”  επισκεφθείτε το site www.metingreece.com.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου