Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Υποτροφίες από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education


Την Κυριακή 07/02/2016 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση για τη πολύτεκνη
οικογένεια. Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με το Σύλλογο πολυτέκνων βράβευσαν αριστεύσαντες μαθητές και μητέρες.Στα πλαίσια της εκδήλωσης το κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education βράβευσε δύο μητέρες  πολύτεκνων οικογενειών  που αριθμούν στο σύνολο 17 τέκνα, 8 και 9 αντίστοιχα.Οι δύο μητέρες υπήρξαν και μαθήτριες του κέντρου μας σε προγράμματα σπουδών πληροφορικής, λογιστικής, Αγγλικών και ολοκλήρωσαν το κύκλο κατάρτισής τους με απόλυτη επιτυχία και συνέπεια, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά τους, μιας και φέρουν τις ιδιότητες: της  μητέρας πολύτεκνης οικογένειας, συζύγου αλλά και εργαζόμενου. Συγχαρητήρια στις οικογένειες των: Αναγνώστου Ελισάβετ & Αντωνιάδου Αντωνίας.

  1. Βάση του κοινωνικού έργου του κέντρου μας, η παροχή μας για τα 17 τέκνα των παραπάνω οικογενειών είναι η απόδοση 17 υποτροφιών ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης οργανωμένων προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής επιπέδου standard ή proficiency καθώς και η πλήρης κάλυψη του κόστους από το κέντρο μας,  των εξέταστρων και για τα 17 τέκνα προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού συνολικής αξίας 6000€.
  2. Επίσης ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών και άλλων ειδών από το κέντρο μας, υπό την εποπτεία  του κέντρο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολής μας και θα αποδοθούν τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστούμε το Κατάστημα ρούχων Tally του κυρίου Αλεξίου Σάββα για τη παροχή 8 κιβωτίων ρούχων.  Συνολικά συγκεντρώθηκαν 15 μεγάλα κιβώτια με αντικείμενα άμεσης χρήσης από οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους στη παραπάνω δράση (2) που οργανώσαμε η οποία χωρίς τη στήριξή τους δε θα ερχόταν εις πέρας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για τις πρωτοβουλίες στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη όντας οι στυλοβάτες της Ελληνικής κοινωνίας.
Τέλος να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τη διοίκηση του Συλλόγου πολυτέκνων για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης  και τη καθημερινή στήριξη που παρέχουν στις πολύτεκνες οικογένειες.
Για την Easy Education
Ο Υπ. Σπουδών
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Βέροια Εληάς 1
Τηλ: 2331070102

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου