Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Είσαι άνεργος 29-64;Κάνε αίτηση για 26000 θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα Voucher

Σύμφωνα με προανακοινώσεις αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου  να δοθεί
στη δημοσιότητα το κείμενο της πρόσκλησης του προγράμματος με τίτλο:
“Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης με εγγυημένη απασχόληση” 26.000 θέσεων για ανέργους 29-64 ετών.
Το πρόγραμμα αυτό  προβλέπει έως  εξάμηνη εργασία – πρακτική σε οποιαδήποτε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα και απολαβές – επίδομα έως και 5400€.

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κλάδους εκπαίδευσης από Υποχρεωτική έως και Τριτοβάθμια . Η κατάρτιση θα γίνει σε 43 διαφορετικές ειδικότητες σε 8 δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας, όπως το εμπόριο, οι νέες τεχνολογίες, το logistic, o τουρισμός κ.ά.

Πρόκειται για το αναθεωρημένο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης voucher για ανέργους 29 μέχρι 64 ετών, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί το κείμενο της πρόσκλησης και πολύ περισσότερο δεν έχει ανοίξει το σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.


Το Τμήμα ΚΕΚ του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Easy Education, δέχεται αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους κατόχους κάρτας ανεργίας  που έχουν γεννηθεί από το 1952 έως 1987. Τα δικαιολογητικά  που χρειάζονται είναι:

1.       Αντίγραφο του τίτλου σποδών ανώτατης εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, αντίγραφο βεβαίωσης περί αναγνωρισμένων επαγγελματικών προσόντων, πτυχιούχων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης, από το ΣΑΕΙ ό το ΣΑΕΠ.

2.       Φωτοτυπίας κάρτας ανεργίας σε ισχύ

3.       Φωτοτυπία ταυτότητας

4.       Εκκαθαριστικό της εφορίας ατομικό ή οικογενειακό



ΤΜΗΜΑ ΚΕΚ EASY EDUCATION

Βέροια
Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο
Τηλ: 23310 70102, www.easy-education.gr,
Υπ. Σπουδών:
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος


Περιοχή συνημμένων
Προεπισκόπηση συνημμένου easycomputer8 (2).jpg
Εικόνα
easycomputer8 (2).jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου