Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση από την Maїsadour σε γεωπόνους του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ

Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΥΡΩΦΑΡΜ με τον γαλλικό κολοσσό Maїsadour – semences, την
Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στη Βέροια, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ενημέρωση των γεωπόνων του ομίλου.

Η Maїsadour – semences είναι συνεταιριστικός κολοσσός που εδρεύει στη νοτιοδυτική Γαλλία και αποτελεί ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σπόρων σε παγκόσμια κλίμακα. Πιο συγκεκριμένα παράγει τα πλέον καταξιωμένα στην αγορά υβρίδια καλαμποκιού, υβρίδια και ποικιλίες ηλίανθου, ελαιοκράμβης, σόργου, μηδικής και λειμώνιων φυτών.
Καλωσορίζοντας τον γενικό διευθυντή Νότιας Ευρώπης της Maїsadour – semences, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΦΑΡΜ κ. Χαλκίδης Βασίλης αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σημασία της εκδήλωσης, καθώς συμμετείχε το επιστημονικό προσωπικό από όλες τις εταιρείες του ομίλου. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η αποτελεσματικότητα της ΕΥΡΩΦΑΡΜ, με δραστηριότητες από την εμπορία των αγροτικών εφοδίων και τον  πρωτογενή τομέα, μέχρι την παραγωγή ζωοτροφών από την ΕΛΒΙΖ.
Ακολούθησε εκτενέστατη τεχνική ενημέρωση στους γεωπόνους για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, εν όψει της επερχόμενης καλλιεργητικής περιόδου και παρουσιάστηκαν τα νέα υβρίδια που βελτιώνουν την ποιότητα και την απόδοση της παραγωγής.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε παράλληλα με τη συμμετοχή της ΕΥΡΩΦΑΡΜ στην 26η Διεθνή Έκθεση AGROTICA, όπου χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της εταιρείας και να ενημερωθούν από εξειδικευμένους γεωπόνους για τις καλύτερες και πιο εγγυημένες καλλιεργητικές πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου