Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τόλμησε και πέτυχε ο Κώστας Καλαϊτζίδης με την μεγάλη συγκέντρωση της ΄Αλληλεγγύης΄ στο ΣΤΑΡ.Video με την παρουσίαση των υποψηφίων του

Τόλμησε και πέτυχε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την Αλληλεγγύη του Απόστολου
Τζιτζικώστα,Κώστας Καλαϊτζίδης, με τη μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού του το περασμένο Σάββατο στο ΣΤΑΡ της Βέροιας, το οποίο γέμισε ασφυκτικά. Κεντρικός ομιλητής ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τον οποίο προλόγισε ο κ. Καλαϊτζίδης. Δείτε video από τα όσα είπε ο ίδιος και την παρουσίαση των συμβούλων του, για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά:

Έχω την τιμή, τη χαρά και την ευθύνη να παρουσιάσω στους ψηφοφόρους συντοπίτες μας αυτήν την υπέροχη ομάδα φίλων που θέτουν στην εκλογική κρίση τη μία και μοναδική τους ευγενική φιλοδοξία: Να εργαστούν με συνέπεια υπέρ των πολλών



Ο Σταύρος Γιανναβαρτζής, επιχειρηματίας με ανοικτούς ορίζοντες και πείρα ουσίας από τις θητείες του στο Επιμελητήριο Ημαθίας.



Ο Χάρης Καγκελίδης, επιφανής για τη μαχητικότητά του δικηγόρος της Βέροιας, ένας επιστήμων γνώστης των προβλημάτων των απλών ανθρώπων.



Η Νίκη Καρατζιούλα, φυσικοθεραπεύτρια στο Νοσοκομείο Βεροίας, μια αγωνίστρια των Ιδεών, μια γνήσια προκομμένη μέλισσα της προσφοράς στο συνάνθρωπο.



Ο Παναγιώτης Μεσσαλάς, δημοτικός υπάλληλος, αντιδήμαρχος Αλεξανδρείας, ένας πατέρας για την οικόγενειά του και τους συμπολίτες μας στο Ρουμλούκι.



Ο Γιάννης Μουταφίδης, παιδαγωγός, το μεταπτυχιακό του στο Σχεδιασμό εκπαιδευτικών μονάδων επικυρώνει την αγάπη του στον πρώτο μας πυλώνα ανάπτυξης, την Παιδεία.



Ο Σίμος Πουλασουχίδης, φιλόλογος, νέος επιστήμων με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση, υπηρετεί την αξία να πάρουν οι νεότεροι τη δάδα αναδημιουργίας της χώρας.



Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο ορισμός της έννοιας του Μόχθου, της συνέπειας, έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, κυρίως όμως είναι το παράδειγμα ειλικρίνειας στη δημόσια ζωή.



Ο Χρήστος Τσιούντας, συνταξιούχος τραπεζικός, το οικονομικό μυαλό της παράταξης που απέδειξε την αρετή του ήθους τα χρόνια που ήταν Δήμαρχος Δοβρά.



Όπως βλέπετε είμαστε μια ψυχωμένη γροθιά, έτοιμοι να διεκδικήσουμε τα καλύτερα. Όχι για τον εαυτό μας, όχι για δόξες, αλλά για όλους αυτούς του πολίτες που αγνά συσπειρώθηκαν γύρω μας. Από εσάς αναμένουμε το καινούργιο, το ίσο, το δίκαιο. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα αξιώσουμε κι από εσάς ακόμη, δυναμικά και περήφανα, τα έργα της προκοπής για το νομό μας. Η Ημαθία δεν ήταν ποτέ κομπάρσος της Ιστορίας. Είμαστε και θα μείνουμε πρωταγωνιστές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου