Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ιφιγένειας Βλαχογιάννη στην εκδήλωση της «Δύναμης Πολιτών»

Μια από τις πολιτικές παρουσίες που ξεχώρισαν στην σημερινή παρουσίαση του προγράμματος της
«Δύναμης Πολιτών» στην αίθουσα της Εληάς, ήταν αυτή της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου κυρίας Ιφιγένειας Βλαχογιάννη. Η γνωστή επιχειρηματίας, αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή την ομιλία του κυρίου Καραπαναγιωτίδη, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων ανέβηκε στο βήμα και χαιρέτισε προσωπικά τον υποψήφιο δήμαρχο. Λίγα λεπτά αργότερα, στο περιθώριο της εκδήλωσης, σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής:
«Πρώτιστος στόχος κατά την συγκρότηση του ψηφοδελτίου ήταν η δημιουργία μιας δυνατής πολυσυλλεκτικής ομάδας με θέληση, όραμα και διάθεση να προσφέρει. Άνθρωποι από όλες τις παραγωγικές τάξεις, διαφόρων ηλικιών, με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και στα κοινά συνασπίζονται με την «Δύναμη Πολιτών» για να διεκδικήσουν τη δυναμική αλλαγή στο Δήμο Βέροιας. Με καινοτόμες ιδέες, ορθολογικές προτάσεις, αμέριστη θέληση και απαράμιλλο ενδιαφέρον δηλώνουμε τη διάθεσή μας για δυναμική ενασχόληση με κύριο μέλημα την ενδυνάμωση του δήμου μας και τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας. Με μια δυνατή και δημιουργική συμμαχία, ζητούμε την στήριξη των πολιτών με μοναδικό στόχο τη νέα πορεία της Βέροιας. Δικαιούμαστε ένα καλύτερο αύριο τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας» Και συνέχισε:

«Η πόλη έχει ανάγκη τον πολιτισμό, ο οποίος και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε σήμερα. Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει να κάνει με την ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, με καινοτόμες δραστηριότητες που θα προκύψουν με βάση τη διαπολιτισμική εκπαίδευση του ίδιου του πολίτη και τη συνεχή επικοινωνία του με τον πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου