Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κώστας Καραπαναγιωτίδης: «Διαρκής και μόνιμος σύμβουλος της νέας δημοτικής αρχής ο Δικηγορικός Σύλλογος»

«Θα επιθυμούσαμε να είστε και θα είστε διαρκής και μόνιμος συνεργάτης και σύμβουλος της νέας
δημοτικής αρχής», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης στη συνάντηση που είχε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας με τον Πρόεδρο Δημήτρη Ζυγουλιάνο. Παρουσία μελών του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο κ. Καραπαναγιωτίδης είχε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνομιλία σε συνέχεια της συνεργασίας που υπήρχε και υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών. Άλλωστε, όπως τονίστηκε και από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Δημήτρη Ζυγουλιάνο η συμβολή της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας στην ολοκλήρωση των περιφερειακών εγκαταστάσεων του Δικαστικού Μεγάρου ήταν καθοριστική.

Ο κ. Ζυγουλιάνος εξήρε το πνεύμα συνεργασίας και την αποτελεσματικότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν από τον κ. Καραπαναγιωτίδη τα ζητήματα που έθετε κατά καιρούς ο Δικηγορικός Σύλλογος και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχισθεί η συνεργασία αυτή και στην επόμενη πενταετία.

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης συμφώνησε με τον κ. Ζυγουλιάνο ότι είναι αναγκαίος ο εξωραϊσμός του χώρου στάθμευσης ο οποίος διαμορφώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας παρόλο που δεν ήταν στην αρμοδιότητά της και παράλληλα η διευθέτηση του υπόλοιπου περιβάλλοντος χώρου ώστε να πάψει να αποτελεί αποθετήριο άχρηστων αντικειμένων του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας ανέφερε επίσης ότι το ζήτημα του Διοικητήριου έχει φτάσει στο στάδιο των τευχών δημοπράτησης.

Επίσης τόνισε ότι η περιοχή θα αποκτήσει άλλη φυσιογνωμία και λειτουργικότητα από τη στιγμή που θα γίνει εκεί η μετεγκατάσταση των σταθμών επιβίβασης – αποβίβασης των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων. Ως αυτονόητο αναφέρθηκε ότι είναι δεδομένη η περαιτέρω συνεργασία σε ιδιαίτερες δράσεις και πρωτοβουλίες που ανέλαβε και θα αναλάβει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου