Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Αντώνης Μαρκούλης στην ''Καλλιθέα''

     «Είμαστε η πλέον αδικημένη συνοικία»

    «Τα τελευταία χρόνια δεν μπήκε ούτε ένα τούβλο στη γειτονιά μας. Είμαστε η πλέον αδικημένη συνοικία. Και ότι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας. Τι ζητάμε; Ένα παγκάκι, έναν κάδο για τα σκουπίδια, γιατί όσοι υπάρχουν έχουν αχρηστευθεί. Μικροπράγματα. Με λίγα λόγια δεν ζητάμε τίποτε περισσότερο  από το ελάχιστο ενδιαφέρον του Δήμου για μικροπράγματα».
    Τα παραπάνω, κατέθεσε συνδημότης σε καφενείο της Καλλιθέας, κατά την συζήτηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Μαρκούλη, που βρέθηκε εκεί συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του στα πλαίσια των προεκλογικών του επαφών.
    «Εμείς δεν υποσχόμαστε τα πάντα. Αλλά σας διαβεβαιώνουμε  ότι πρώτη φροντίδα μας θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας», απάντησε ο Αντώνης Μαρκούλης και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Πραγματικά δίκαιος θα ήταν ένας αναλογικός επιμερισμός των κονδυλίων που  διαχειρίζεται ένας Δήμος. Επί παραδείγματι έγινε η περίφημη ανάπλαση, που αντί να λύσει ένα πρόβλημα δημιούργησε περισσότερα, τη στιγμή που οι συνοικίες, όπως και η δική σας δεν έχουν ούτε πεζοδρόμια.
Εμείς, μιλάμε στους συμπολίτες μας με την γλώσσα της αλήθειας και θέλουμε να δημιουργήσουμε κλίμα εμπιστοσύνης στη μεταξύ μας σχέση. Αυτό δηλαδή που σήμερα δεν υπάρχει.
Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης και σας διαβεβαιώνουμε πως αν μας εμπιστευθείτε μία φορά τότε θα ξεχάσετε όλους τους άλλους. Η πολιτική μας θα είναι πολιτική συνεργασιών, με τις ανάγκες του δημότη στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου