Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Σε Δάσκιο, Ριζώματα, Σφηκιά και Πολυδένδρι ο Χρ. Σκουμπόπουλος...

Περιοδεία στην Δ.Ε. Μακεδονίδος και συγκεκριμένα σε Δάσκιο, Ριζώματα, Σφηκιά και Πολυδένδρι
περιόδευσε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας».
Ο κ. Σκουμπόπουλος μίλησε στους κατοίκους των παραπάνω χωριών για το όραμα του συνδυασμού του, για το έργο και την εμπειρία του στον Δήμο Βέροιας, αλλά και για την περιπέτεια με την ανακήρυξη του συνδυασμού του και μάλιστα τους κάλεσε την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 9.30 το πρωί να βρεθούν στα δικαστήρια της Βέροιας (στην είσοδο της Βέροιας από την Εγνατία Οδό), για να διατρανώσουν την υποστήριξή τους στον τίμιο αγώνα του συνδυασμού, την ώρα που θα εκδικάζεται η ένσταση.
Ο κόσμος τον υποδέχτηκε με πολύ θετική διάθεση, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έγινε αποδέκτης επευφημιών, καθώς οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ο Χρήστος Σκουμπόπουλος, ο οποίος κατάγεται από τα Πιέρια, θα είναι ο Δήμαρχος εκείνος που θα δώσει – επιτέλους – την δέουσα προσοχή στην περιοχή τους, μετά από 4 χρόνια εγκατάλειψης.
«Με γνωρίζετε, κατάγομαι από τα Πιέρια και οι άνθρωποι των χωριών είναι γνήσιοι, τίμιοι, καθαροί, εργατικοί», ανάφερε σε μία από τις ομιλίες του ο κ. Σκουμπόπουλος και πρόσθεσε: «Μόνο με Δήμαρχο τον Χρήστο Σκουμπόπουλο μπορεί ο τόπος σας να ξεφύγει από την φθίνουσα πορεία, που η παρούσα κατάσταση τον έχει οδηγήσει 40 χρόνια πίσω, τότε που οι νέοι των χωριών έφευγαν από τα σπίτια του για να βρουν καλύτερη μοίρα, εντός ή εκτός Ελλάδος. Μόνο με εμάς, επειδή στα 4 χρόνια στον Καπποδιστριακό Δήμο Βέροιας τα δημοτικά του διαμερίσματα είδαν να γίνονται έργα, να ζωντανεύουν...».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας συνοδεύτηκε κατά την περιοδεία του από υποψήφιους τοπικούς συμβούλους των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου