Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας

Τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας επισκέφτηκε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης
συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της «Δύναμης Πολιτών» κυρία Ιφιγένεια Βλαχογιάννη. Η γνωστή επιχειρηματίας εδώ και πολλά χρόνια έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το το Δ.Σ. του Σωματείου καθώς η μητέρα της είναι ενεργό μέλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του αρχαιότερου σωματείο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Βέροιας ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1905, δηλαδή πριν από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό (μάλιστα, η οικογένεια Βλαχογιάννη μοίραζε συσσίτιο κατά την διάρκεια του πολέμου) προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της συνεχώς και βέβαια σε ιδιαίτερα κρίσιμες ιστορικές περιόδους.

Μάλιστα να τονίσουμε πως η μητέρα της κυρίας Βλαχογιάννη (αριστερά της φωτογραφίας), κυρία Γεσθημανή Εμμανουηλίδου, είναι και αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, ενός συλλόγου που πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα αυτού του τόπου με σημαντικό και ξεχωριστό έργο.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα επίσκεψης του Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας, υπογραμμίστηκε η ξεχωριστή του αυτή προσφορά και ως μια προσφορά ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου