Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Α. Μαρκούλης σε Αγία Βαρβάρα, Άμμο και Ασώματα

    Συνεπής στη γραμμή του διαλόγου, που επιτάσσει η  βασική αρχή-θέση του συνδυασμού του
«Προτεραιότητα στον Δημότη», ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης ολοκλήρωσε χθες Δευτέρα (5-5-14) τον κύκλο των επαφών του για την καταγραφή απόψεων, αναγκών, προβλημάτων και προτάσεων, επισκεπτόμενος την Αγία Βαρβάρα, την Άμμο και τα Ασώματα.
    Παρά την αρχική επιφυλακτικότητα,  μα και την δικαιολογημένη έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολιτικούς,  που διακατέχει στις μέρες μας σχεδόν κάθε πολίτη,  ο Αντώνης Μαρκούλης πείθει τους συνομιλητές του ότι δεν μπορεί η ενοχή όσων άσκησαν διοίκηση και απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων, να διαχέεται και σε κάθε άλλον υποψήφιο, που δεν βαρύνεται με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ή άλλες πολιτικές «αμαρτίες».
    Έτσι και χθες, σε κλίμα οικειότητας, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος με τους θαμώνες των καταστημάτων στις τρεις Κοινότητες Αγίας Βαρβάρας, Άμμου και Ασωμάτων, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να μην υπόσχεται τα ανέφικτα, παρά μόνο τα εφικτά στη σημερινή οικονομική
πραγματικότητα.
“Θέλω και αύριο να σας κοιτάζω στα μάτια όπως και σήμερα, γι αυτό δεν υπόσχομαι πράγματα ανέφικτα»  τόνισε ο Αντώνης Μαρκούλης και συνέχισε:  «Σας υπόσχομαι όμως ρητά και κατηγορηματικά ότι, εφόσον με την δική σας ψήφο εκλεγούμε, θα ασχοληθούμε άμεσα με τα ζητήματα της καθημερινότητας. Και δεν θα σας ξεχάσουμε. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα καθιερώσουμε τις Γενικές Συνελεύσεις σε κάθε Τοπική Κοινότητα και πιο συχνά συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις έδρες των πρώην Δήμων, γιατί στον πυρήνα της δικής μας αυτοδιοικητικής πολιτικής βρίσκεται η συμμετοχική δημοκρατία».
    Σε ότι αφορά τα ζητήματα, στην Αγία Βαρβάρα τέθηκε μετά επιτάσεως η ασυνέπεια των πολιτικών, η συντήρηση των δρόμων, προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης.
Τα ίδια αναφέρθηκαν και στην Άμμο όπως και η ανάγκη μιας νέας γέφυρας στο κανάλι. Επιπλέον στην Άμμο επισημάνθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του περιβάλλοντα χώρου στο παλιό φράγμα του Αλιάκμονα. Τέλος στα Ασώματα αναφέρθηκε η ανάγκη διανομής οικοπέδων σε νέα ζευγάρια, το αποχετευτικό, προβλήματα ύδρευσης και η δέσμευση έκτασης στρεμμάτων για το στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου