Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Σε Φυτειά, Τρίλοφο, Πατρίδα, Νικομήδεια, Διαβατό και Κουλούρα ο Χρ. Σκουμπόπουλος

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας κ. Χρήστου
Σκουμπόπουλου και στελεχών της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαΐου το κλιμάκιο του συνδυασμού επισκέφθηκε τις Τ.Κ. Φυτειάς, Τριλόφου και Πατρίδας, όπου μοίρασε φυλλάδια με το πρόγραμμα και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Στην Πατρίδα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση κατοίκων, στους οποίους μίλησε ο κ. Σκουμπόπουλος και τους ευχαρίστησε για την ιδιαίτερη στήριξη προς το πρόσωπό του, τονίζοντας πως «η Πατρίδα έγινε η δεύτερη πατρίδα του!».

Το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου ο επικεφαλής και τα μέλη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» επισκέφθηκαν τις Τ.Κ. Ν. Νικομήδειας, Διαβατού και Κουλούρας, όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Το μεσημέρι της Κυριακής αντιπροσωπεία του συνδυασμού παρέστη στην εκδήλωση του «Ημαθίωνα» στο φράγμα του Αλιάκμονα («4ος γύρος λίμνης»), που ήταν αφιερωμένη στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί», ενώ το πρωί της Δευτέρας 12 Μαΐου ο συνδυασμός περιόδευσε στην πόλη της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου