Υλικά
4 αρνίσια κότσια2 σκ. σκόρδο ολόκληρες6-8 πατάτες κομμένες στα 4 1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα 1/4 φλ. κρασί 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μικρό πήλινο σκεύος ή σε σκεύος που να σφραγίζει καλά, δηλαδή μαντεμένια γάστρα ή μαντεμένια κατσαρόλα με βαρύ καπάκι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μυρωδικά. Σκεπάζουμε με το καπάκι.
Σφραγίζουμε με απλό ζυμάρι, δηλαδή νερό και αλεύρι, το άνοιγμα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180C στις αντιστάσεις για 2 ώρες και 30' μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας. Σπάμε το ζυμάρι, ανοίγουμε και σερβίρουμε.
πηγή argiro.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου