Υλικά
¼ φλιτζ. ελαιόλαδο1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας1 μεγάλο κρεμμύδι5 καρότα2 φλιτζ. κόκκινο κρασί Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να ζεσταθεί. Ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω. Προσθέτουμε κρεμμύδι και καρότο. Αφήνουμε να μαραθούν. Το σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο νερό (περίπου 1 φλιτζάνι) και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 + ½ ώρα περίπου σε πολύ χαμηλή φωτιά με σκεπασμένη την κατσαρόλα. Στο τέλος πρέπει να μείνει με το λάδι του.
Το σερβίρουμε με άσπρο ρύζι ή με πουρέ πατάτας.
πηγή argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου