Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Σήμερα ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας


Απόψε το βράδυ (20:30, OTE TV - ANΤ1) πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ η αναμέτρηση Ολυμπιακού
και Αστέρα Τρίπολης, με το νικητή να κατακτά το Κύπελλο Ελλάδας.

Και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους. Ο Ολυμπακός πάει για το νταμπλ, ενώ από την άλλα ο Αστέρας, στην παρθενική του εμφάνιση σε τελικό κυπέλλου θέλει να κάνει την έκπληξη.

Για τους δύο προπονητές των ομάδων, το κίνητρο είναι επίσης μεγάλο. Ο Σάκης Τσιώλης θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο για δεύτερη φορά, καθώς το είχε καταφέρει και το 1985, σαν ποδοσφαιριστής όμως, με τη φανέλα της Λάρισας. Ο Μίτσελ, στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, θέλει σίγουρα να κατακτήσει το τρόπαιο γιατί διαφορετικά θα αρχίσουν οι μουρμούρες για το πρόσωπό του στο λιμάνι.

Ο Μίτσελ βγήκε από το νοσοκομείο και είναι έτοιμος για τον τελικό, ενώ οι οπαδοί έστειλαν μήνυμα στους παίκτες με ανακοίνωσή τους! Ο Μίτσελ ενόψει του τελικού προέβη σε αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά την αποστολή, αφού εκτός έμειναν οι Γκρέκο, Βλαχοδήμος και Παπάζογλου. Αντίθετα, στην 18αδα είναι ο Πίνο. Ετσι, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, και αμυντική τετράδα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλά, Μοντέστο. Στο κέντρο Φέισα, Μανιάτης και Ιμπαγάσα θα είναι η τριάδα με τους Αμπντούν και Φουστέρ στα πλάγια και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.


Ο Αστέρας Τρίπολης γράφει ιστορία, πρώτη φορά στον τελικό και θέλει την πρώτη του κόυπα. Με 10.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ και με φόρα από το καλό ποδόσφαιρο... Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Φούλοπ ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος. Δεξιά θα είναι ο Τσαμπούρης και αριστερά ο Πιπίνης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Σανκαρέ και Κουρμπέλης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ουσέρο και Κοντοές με τριάδα μπροστά τους Ντε Μπλάσις, Ράγιος και Ναβάρο. Τέλος, ο Περόνε θα είναι ο μοναδικός επιθετικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου