Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Στις Εσπερίδες και όχι στην Σχολή Αριστοτέλους η παρουσίαση του Κουτσογιάννη

Η παρουσίαση προς τα μέσα ενημέρωσης του συνδυασμού "Κοινός Τόπος" και των πρώτων
υποψηφίων του, με επικεφαλής τον κ. Νίκο Κουτσογιάννη θα γίνει σήμερα, στις 20:00, στο Ξενοδοχείο Εσπερίδες, και όχι στο Συνεδριακό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλη, όπως αρχικά είχε ανακοινώθεί.
'' Ζητούμε συγγνώμη από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την αλλαγή αυτή της τελευταίας στιγμής, πλην όμως, τούτο δεν γίνεται με δική μας ευθύνη.
Επιλέξαμε έναν χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό, όπως αυτός της Σχολής του Αριστοτέλη, για την επίσημη πρώτη παρουσίαση του Κοινού Τόπου. Έναν δημοτικό χώρο, προσφορά στον λαό της Νάουσας από έναν από τους μεγαλύτερους ευεργέτες του τόπου αυτού. Δυστυχώς, παρά τις αρχικές δια των αρμοδίων διαβεβαιώσεις (ακόμη και μέχρι σήμερα το πρωί), μόλις προ ολίγου, με έκπληξη, πληροφορηθήκαμε εγγράφως από τη Δημοτική Αρχή και τον κ. Καραμπατζό ότι δεν μας διατίθεται ο δημοτικός συνεδριακός χώρος της Σχολής του Αριστοτέλη.
Λυπόμαστε, πραγματικά, για την απαράδεκτη αυτή απόφαση της Δημοτικής Αρχής του κ. Καραμπατζού. Δεν προάγει τον πολιτικό πολιτισμό. Για όλους εμάς αποτελεί πρακτική και συμπεριφορά που ανήκει στο παρελθόν και ήδη τελειώνει.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου