Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 18:00 θα παραστεί στην υποδοχή του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό
Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, όπου εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό και έπειτα θα ομιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π. Ιωακείμ Καρεώτης.

Την Κυριακή 23 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

Την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π. Ιωακείμ Καρεώτης.


Την Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 18:30 θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Τρίτη στο πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία και εν συνεχεία επιμνημόσυνη δέηση. Μετά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων θα παραστεί στην επίσημη παρέλαση στην Βέροια.

Την Τρίτη στις 18:00 θα παραστεί στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας όπου θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση εθνικοθρησκευτικού περιεχομένου. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των K΄ ΕΠΕΤΕΙΑΚΩΝ ΠΑΥΛΕΙΩΝ, αργότερα στις 20:00 θα παραστεί σε παρόμοια εκδήλωση στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βέροια.

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 19:00 θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως και Αγίου Νεκταρίου Βεροίας τελώντας προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Συκιά.

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 18:00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης θα τελέσει το Μ. Απόδειπνο-Χαιρετισμούς του Σταυρού.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου το πρωί θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας όπου θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος. Στις 12:00 θα παραβρεθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αναλήψεως Κατερίνης για την επίσημη ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία ο μιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π.Αντύπας.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αναλήψεως Κατερίνης.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 16:30 θα υποδεχτεί τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ,Νικαολάου και Ειρήνης από την ομώνυμη Ι.Μ. στην Μυτιλήνη στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Πατρίδος.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου εν συνεχεία θα μιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π.Αντύπας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου