Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Σκουμπόπουλου και στελεχών του στον Μητροπολίτη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε το
μεσημέρι της Τρίτης 18 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη του συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία».
Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε εγκάρδια τον κ. Σκουμπόπουλο και τους συνεργάτες του, τονίζοντας πως έχει πολύ θετικές εντυπώσεις από τη θητεία του Χρήστου Σκουμπόπουλου στον Δήμο της Βέροιας, καθώς η συνεργασία τους υπήρξε άψογη σε πολλά θέματα.
Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές και προέτρεψε όλους πατρικά να έχουν στο νου τους το κοινό όφελος και όχι το προσωπικό.
Από την πλευρά του ο Χρήστος Σκουμπόπουλος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την υποδοχή, τονίζοντας πως από αυτόν ξεκίνησε η επίσημη προεκλογική κίνηση του συνδυασμού. Μάλιστα, ο κ. Σκουμπόπουλος αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητημάτων που συνεργάστηκε ο Δήμος Βέροιας και η Μητρόπολη, όπως η ανέγερση Ναού στον Προμηθέα, οι διαδικασίες για την οποία ξεκίνησαν επί Δημαρχίας του.
Όπως τόνισε ο Χρήστος Σκουμπόπουλος, η ανέγερση του Ναού θα είχε ολοκληρωθεί αν συνέχισε την θητεία του στον Δήμο και τα προβλήματα με τις απαλλοτριώσεις οικοπέδων θα είχαν λυθεί, είτε με αγορά ή με ανταλλαγή.
Επίσης, αναφέρθηκε στο Βήμα του Απ. Παύλου και την ανάγκη για βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου, επ΄ ευκαιρία της έναρξης του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος ΣΕΣ, στον επιτυχημένο θεσμό των Παυλείων που έκαναν γνωστή τη Βέροια παγκοσμίως, στον οποίο πρέπει να παρέχεται κάθε δυνατή βοήθεια από τον Δήμο Βέροιας κ.α.
Στο τέλος της συνάντησης ο επικεφαλής του συνδυασμού και τα στελέχη του έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου