Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η κίνηση του Μητροπολίτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας:

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου το πρωί θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας όπου θα ιερουργεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος. Στις 12:00 θα παραβρεθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αναλήψεως Κατερίνης για την επίσημη ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία ο μιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π.Αντύπας.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αναλήψεως Κατερίνης.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 16:30 θα υποδεχτεί τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφαήλ,Νικαολάου και Ειρήνης από την ομώνυμη Ι.Μ. στην Μυτιλήνη στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Πατρίδος.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου εν συνεχεία θα μιλήσει ο αγιορείτης ιερομόναχος π.Αντύπας.



Την Δευτέρα 31 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στα Ασώματα.

Την Τρίτη 1 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Λουτρό.

Την Τρίτη 1 Απριλίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, Βέροια.

Την Τετάρτη 2 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Αρχάγγελο (περιφέρεια Ειρηνούπολης).

Την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Μέγα Κανόνα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Πέμπτη 3 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα.

Την Παρασκευή 4 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 19:00 θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Σάββατο 5 Απριλίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο αγιορείτης μοναχός π. Νίκων Νεοσκητιώτης.

Την Κυριακή 6 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου θα τελέσει και το μνημόσυνο της Ευγενίας Μαλακούσης ευεργέτιδος του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Κυριακή 6 Απριλίου στις 11:30π.μ. θα ομιλήσει στην Γ.Ε.Χ.Α. Βεροίας με θέμα: «Ο 5ος Λόγος του Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος».

Την Κυριακή 6 Απριλίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο αγιορείτης μοναχός π. Νίκων Νεοσκητιώτης.

Την Δευτέρα 7 Απριλίου το πρωί θα υποδεχτεί τα ιερά λείψανα των Αγίων Ραφήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Παλαιοχώρι Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα ιερουργήσει στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου