Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2013.
ΘΕΜΑ 2ο : Επί εισήγησης της Ε.Π.Ζ. για τον Κανονισμό Καθαριότητας Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη του 5ου  Α.Π.Ε., του 4ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και 2ης Σ.Σ.Ε. του έργου «Κατασκευή Γέφυρας Αφών Κούσιου»
ΘΕΜΑ 4ο : Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2013 σύμφωνα με την αριθ. 134/17-9-2013 Έκθεση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ
ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη μελετών και υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Μέτρου 41 «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης», του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER.
ΘΕΜΑ 6ο : Έγκριση ή μη α) αποδοχής των ειδικών όρων της Απόφασης Ένταξης πράξεων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου με τίτλο «Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού 2013» και β)εξουσιοδότησης της Δημάρχου.
ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση ή μη α) δέσμευσης του Δ.Σ. για εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου πίστωσης για την κάλυψη του κόστους συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών του Δ.Βέροιας και της μεταφοράς τους στο χώρο μεταφόρτωσής τους, β) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ. Βέροιας, ΕΣΔΑ ΟΤΑ Ν.Ημαθίας, Δ.Αλεξάνδρειας και Δ.Νάουσας, γ) εξουσιοδότηση της Δημάρχου για υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης και δ) ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 316/2011 απόφασης του Δ.Σ., για την έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης δημοτικών ακινήτων στην Κ.Ε.Π.Α.
ΘΕΜΑ 9ο : Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης για μαθητές δημοτικού.
ΘΕΜΑ 10ο : Αποδοχή  ή μη προτεινόμενων συμβιβασμών μεταξύ Δήμου και φορολογουμένων πολιτών.
ΘΕΜΑ 11ο : Έγκριση ή μη διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.4178/2013.
                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου