Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια Δημάρχου Βέροιας στον Εμπορικό κόσμο της Πόλης

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον
Εμπορικό κόσμο της Βέροιας,που με πολλές και ποικίλες πρωτοβουλίες προσπαθεί να ομορφύνει τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.
«Ο δήμος στάθηκε αρωγός σε ό,τι βοήθεια ζητήθηκε και η συνεργασία με τους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται στο τοπικό εμπόριο υπήρξε άψογη στο μέτρο του δυνατού και εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης που απειλεί να παγώσει την αγορά σε βαθμό εξόντωσης. Οι πρωτοβουλίες και η συνεργασία των ανθρώπων της αγοράς στη Βέροια είναι μια ηχηρή απόδειξη ότι τα ισχυρότερα όπλα της κοινωνίας ενάντια στη μιζέρια της εποχής των μνημονίων είναι η αλληλεγγύη η συνεργασία, η αλληλοκατανόηση.
Το πνεύμα αλληλεγγύης που με επιμονή καλλιεργεί ο Δήμος μας όλα αυτά τα χρόνια με συμπαραστάτες τους ίδιους τους πολίτες, βγάζει βλαστούς και δίνει καρπούς χάρη στη δυναμική των ανθρώπων που βιώνουν τη σκληρή καθημερινότητα.
Η δυναμική του εμπορικού κόσμου της Βέροιας, του Συλλόγου τους και καθενός βιοπαλαιστή της αγοράς, ας γίνει παράδειγμα για όλους.
Καλώ τους συμπολίτες μας να στηρίζουν την τοπική αγορά, συμβάλλοντας στην υγεία της τοπικής οικονομίας που επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τα νοικοκυριά μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της δημάρχου.


                                               Η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου