Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Χτυπάει και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδη

Την πρόθεσή του να αγοράσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ
Ιβάν Σαββίδης, όπως τόνισε ο ίδιος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητή του Δικεφάλου Χουμπ Στέφενς.

Μάλιστα, ο κ.Σαββίδης αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ παραπάνω από την καλύτερη προσφορά που θα δεχθεί το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΘ, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα με ποια μορφή θα γίνει η παραχώρηση του λιμανιού(πώληση μετοχών, μερική παραχώρηση χρήσεων ή ολική παραχώρηση.

«Είπα στον κ.Σαμαρά ότι θέλω να αγοράσω τον Λιμένα Θεσσαλονίκης. Είμαι έτοιμος να υπογράψω μια συμφωνία, ότι θα πληρώσω 50.000.000 ευρώ παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά φοβούνται να το ελέγξουν, γιατί αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο ίδιος από τους δήμους της Θεσσαλονίκης που φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν εκτάσεις για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.

«Το ίδιο συμβαίνει και με το προπονητικό κέντρο. Μας λένε είμαστε έτοιμοι και ξαφνικά αρχίζουν διαπραγματεύσεις. Βάλτε τους όρους σας και εμείς θα πάμε το θέμα παρακάτω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μετράει τα λεφτά που υπάρχουν στην τσέπη μου. Προτεραιότητά μου είναι να βρούμε το χώρο για το νέο προπονητικό μας κέντρο», τόνισε.




                                             πηγή voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου