Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Με εργαζόμενους του Δήμου η Δήμαρχος Βέροιας στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα

Δυναμικό παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων σε
συνεργασία με τα συνδικάτα των εργαζομένων στους Δήμους της χώρας, έδωσε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, μαζί με εργαζόμενους του Δήμου.
Χιλιάδες εργαζόμενοι απ’ όλους τους Δήμους της χώρας, έχοντας και την στήριξη της ΚΕΔΕ, πραγματοποίησαν πορεία από την πλ. Κλαυθμόνος έως τη Βουλή, όπου ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί απέναντι από τους απεργούς διαδηλωτές.
Η Δήμαρχος της Βέροιας πλαισιωμένη από εργαζόμενους του Δήμου δήλωσε έξω από τη Βουλή τα εξής:
«Δυστυχώς η μέχρι τώρα στάση της κυβέρνησης δεν μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για κάτι. Η διαδήλωση μας είναι ειρηνική, αλλά η περιφρούρηση της Βουλής από τις δυνάμεις των ΜΑΤ είναι διαρκώς αυξανόμενη.
Η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι εδώ και ώρα μέσα στη Βουλή και όλοι περιμένουμε να μάθουμε αν τυχόν υπήρξε κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.
Είναι συγκλονιστική η παρουσία των δημοτικών αστυνομικών απ’ όλη τη χώρα με μηχανοκίνητα μέσα, όπως επίσης και αυτή τη σχολικών φυλάκων.
Εύχομαι να επικρατήσει η δέουσα σύνεση στα κυβερνητικά κλιμάκια που πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδια διάλυσης της Δημοτικής Αστυνομίας και του θεσμού των Σχολικών Φυλάκων, για να ηρεμίσουν και οι εργαζόμενοι, που βρίσκονται μετέωροι πάνω από το βάραθρο των απολύσεων. Ας σταματήσει επιτέλους έστω και τώρα η διάλυση των Δήμων.
Προσωπικά θα στηρίζω τον αγώνα των εργαζομένων διαρκώς και θα είμαι στην πρώτη γραμμή απέναντι σε κάθε σχέδιο αποδόμησης των Δήμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου