Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Κάθετα αντίθετη η Μπατσαρά σε υποχρεωτική ένταξη στον ΟΑΕΕ σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάση Μπούρα, απέστειλαν 13
βουλευτές της ΝΔ μεταξύ των οποίων και η Γεωργία Μπατσαρά, για  την ενδεχόμενη ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία θα ενταχθούν υποχρεωτικά στον ΟΑΕΕ, όλοι όσοι έχουν οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα ,ακόμη και σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων.

Οι Δεκατρείς Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Σ. Αναστασιάδης Ι. Τζαμτζής, Η. Βλαχογιάννης, Δ. Σαμπαζιώτης, Γ. Μπατσαρά, Θ. Σολδάτος, Α. Σκόνδρα, Κ. Κοντογεώργος, Π. Βογιατζής, Α. Μάνη Παπαδημητρίου, Α. Κουτσούμπας, Ε. Κωνσταντινίδης, Κ. Κόλλιας, διαφωνούν με την πρόταση της Προέδρου του ΟΑΕΕ Γεωργίας Κωτίδου προς τους Υπουργούς κ.κ. Στουρνάρα και Βρούτση , για την ένταξη στον ΟΑΕΕ όλων όσων έχουν οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα , ακόμη και σε χωριά κάτω των 2000 κατοίκων.

 "Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε , επειδή ζούμε στην επαρχία  και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση στην επαρχία, ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια ρύθμιση, η οποία θα λειτουργήσει απολύτως αντίστροφα από αυτό που θα επιδιώκει το οικονομικό επιτελείο και θα επιφέρει άλλο ένα κτύπημα στην κοινωνία των χωριών κάτω από 2000 κατοίκους"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου