Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Σκουμπόπουλου και συνεργατών του στο Επιμελητήριο Ημαθίας

Στο Επιμελητήριο Ημαθίας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Απριλίου 2014 ο υποψήφιος
Δήμαρχος Βέροιας Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», όπου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρό του κ. Νικόλαο Ουσουλτζόγλου και τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Στυλιανό Τσέα, Στέφανο Αποστολίδη και Μιχαήλ Τρανίδη.
Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα χρήσιμης συζήτησης μεταξύ του έμπειρου Αυτοδιοικητικού πολιτικού Χρήστου Σκουμπόπουλου και των πολύπειρων παραγόντων της τοπικής οικονομίας, τέθηκε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Βέροιας και το νομό, όπως η παραμονή του Τελωνείου στη Βέροια, ο κάθετος άξονας Βέροιας - Σκύδρας, η αγορά της Κουλούρας, η τουριστική ανάπτυξη, προβολή και αξιοποίηση των αξιοθέατων της περιοχής, η κατασκευή του Διοικητηρίου κ.α.

Όπως τόνισε ο κ. Ουσουλτζόγλου, ο κίνδυνος για την απομάκρυνση του Τελωνείου της Βέροιας είναι ορατός, ενώ σχετικά με την αξιοποίηση της αγοράς της Κουλούρας τόνισε πως οι ευθύνες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και, εσχάτως, της Περιφέρειας, είναι μεγάλες, καθώς οι όποιες προσπάθειες έγιναν αφορούσαν την εκμίσθωση, σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, της έκτασης και των εγκαταστάσεων, αντί της αξιοποίησης από τους τοπικούς φορείς.

Αξιοσημείωτες ήταν και οι τοποθετήσεις των υπόλοιπων μελών της Διοίκησης, καθώς έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στους τρόπους υποδοχής των χιλιάδων τουριστών του Δήμου Βέροιας και εκμετάλλευσης των ιδιαίτερων προνομίων της Βέροιας, που φιλοξενεί αξιοθέατα που ενδιαφέρουν ένα ευρύ φάσμα κόσμου, από όλο τον κόσμο, τόσο με αρχαιολογικό, όσο και θρησκευτικό προσανατολισμό.

Κλείνοντας την σημαντική αυτή συνάντηση, ο κ. Σκουμπόπουλος ευχαρίστησε θερμά για τη συζήτηση και την κατάθεση των σημαντικών απόψεων από πλευράς των μελών της Διοίκησης και δεσμεύθηκε πως – αντίθετα με ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα – ο Δήμος Βέροιας θα έχει το Επιμελητήριο ως βασικό συνεργάτη και συνομιλητή.

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου