Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Μαρκούλης σε Ράχη, Τριπόταμο Γεωργιανούς


Τις Τοπικές Κοινότητες Ράχης, Τριποτάμου και Γεωργιανών επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης (29-4-
14) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του.
Στη Ράχη συνάντησε συνδημότες σε τρία καφενεία και συνομίλησε μαζί τους για τα γενικότερα αλλά και τα τοπικά προβλήματα, όπως και στον Τριπόταμο και στους Γεωργιανούς.
Και στις τρεις Κοινότητες τέθηκε το θέμα της καλύτερης αξιοποίησης  της αγροτικής  παραγωγής και ειδικότερα του ροδάκινου, που είναι και το κύριο προϊόν αυτής της ημιορεινής περιοχής μας.
Στη Ράχη έγινε λόγος για κακοσυντηρημένο αρδευτικό δίκτυο και στον Τριπόταμο τέθηκε η ανάγκη ασφαλτόστρωσης των εσωτερικών δρόμων του οικισμού. Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά ότι τελευταία στην περιοχή του Τριποτάμου αγριογούρουνα προκαλούν σοβαρές ζημίες σε αγροκτήματα.
Ο Αντώνης Μαρκούλης διαχωρίζοντας  αρμοδιότητες και δυνατότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπερκείμενων Αρχών, διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι εκείνο που μπορεί να υποσχεθεί με βεβαιότητα, είναι ότι εφόσον εκλεγεί, πρώτο μέλημα του συνδυασμού  του θα είναι ένα απαραίτητο νοικοκύρεμα σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για την βελτίωση της καθημερινότητας, λαβαίνοντας υπόψη όσες προτάσεις και ανάγκες καταγράφηκαν στις  συναντήσεις και συζητήσεις που είχε μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου