Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η Βασιλόπιτα των εργαζομένων της Π.Ε. Ημαθίας

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας παρέστησαν ο
Περιφερειάρχης Κ.Μ. κ. Απόστολος Τζιτζικώστας , ο Αντ/ρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης , ο Περφ/κός Σύμβουλος κ. Σαρρηγιαννίδης και ο κ. Αντώνης Τζάκος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Π.Ε. Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ). Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Σαλιάγκας, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε σύντομα στα σημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ζήτησε τη συνεργασία και την κατανόηση από τις πολιτικές ηγεσίες της Περιφέρειας και Αντιπερ/ρειας και τόνισε ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, οι εργαζόμενοι της Κ.Μ. κάνουν ότι είναι δυνατό για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο κ. Τζάκος. εκπρ. της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στα ειδικότερα προβλήματα των εργαζομένων στις Περιφέρειες, για τις μεγάλες αλλαγές στην εργασία και ζήτησε από την πολιτική ηγεσία τη στήριξη των θέσεων των εργαζομένων.

Ο Αντ/ρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Ημαθίας με όλα τα προβλήματα, στη θετική λειτουργία των Υπηρεσιών και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους και στο μέλλον.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολός Τζιτζικώστας, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εργατικότητά τους κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, δήλωσε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα της λειτουργίας των Υπηρεσιών και αναφέρθηκε στις προσπάθειές του, τόσο για την αύξηση του προσωπικού της Π.Κ.Μ. και τις αλλαγές του θεσμικού πλαισίου για πολλά σοβαρά θέματα, όπως του Πειθαρχικού Δικαίου κ.λ.π.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και τσιπουρομεζέ και το τυχερό κομμάτι να το κερδίζει ο Σύλλογος, ενώ το φλουρί έτυχε σε υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας που κέρδισε ένα tablet, προσφορά του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου