Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας τη  Δευτέρα  20-01-2014 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση της Ο.Ε. για εξώδικο συμβιβασμό της αξίας αποζημίωσης ρυμοτομούμενων τμημάτων ιδιοκτησίας των Αθαν.Τσομπανέλη και λοιπών και κατάργηση δίκης.
ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη ανάκλησης προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης–δέσμευσης πιστώσεων έτους 2013.
ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 61 αγροτεμάχιου  του συνοικισμού Ταγαροχωρίου του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 33 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 189 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 235 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 257 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 312α αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 324 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 101 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 180 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 312β αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 312γ αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 14ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 312δ αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 313 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Συκιάς του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 445 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Παλατιτσίων του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 17ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 597 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Παλατιτσίων του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 18ο Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθμ. 606 αγροτεμάχιου της Τ.Κ. Παλατιτσίων του Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 19ο Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεσης πιστώσεων για Χρεολύσια & τόκους δανείων, αμοιβές και έξοδα τραπεζών κ.λ.π.
ΘΕΜΑ 20ο Έγκριση ή μη δαπάνης & διάθεση πίστωσης για «Αγορά ανταλλάξιμων κτημάτων στο Ο.Τ.422δ στην περιοχή εβραίϊκα-Προμηθέα».
ΘΕΜΑ 21ο Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεσης πιστώσεων για την καταβολή Προνοιακών επιδομάτων έτους 2014.
ΘΕΜΑ 22ο Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεσης πιστώσεων για «Έξοδα κίνησης Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων (άρθρο 4 Ν.2539/97)».
ΘΕΜΑ 23ο Έγκριση ή μη δαπανών και διάθεσης πιστώσεων για δικαιώματα, φωτισμό, αντίτιμο ηλεκτρικού ρεύματος κ.λ.π. στη ΔΕΗ.
ΘΕΜΑ 24ο Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αποζημίωση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων (Μ.Κινικλής κ.λ.π.)
ΘΕΜΑ 25ο Απόδοση λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής προνοιακών επιδομάτων, από τον υπάλληλο Στ.Τσαπραντζή.
ΘΕΜΑ 26ο Διάθεση ή μη πίστωσης , έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων διαγωνισμού για την «Προμήθεια ηλεκτρ/κού υλικού και φωτιστικών σωμάτων υπαίθριων εγκαταστάσεων ηλεκτρ/σμού».
ΘΕΜΑ 27ο Διάθεση ή μη πιστώσεων για προμήθειες έτους 2014.
ΘΕΜΑ 28ο Έγκριση γενόμενης ενέργειας Δημάρχου για ορισμό δικηγόρου για κατάθεση μήνυσης στο αρμόδιο δικαστήριο κατά Νικ.Χατζηευαστρατίου.
ΘΕΜΑ 29ο Έγκριση γενόμενης ενέργειας Δημάρχου για ορισμό και εξουσιοδότηση δικηγόρου να παραστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 21-1-14 προς υποστήριξη των συμφερόντων του Δήμου.
ΘΕΜΑ 30ο Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής της Α.Κοντοπούλου.
ΘΕΜΑ 31ο Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας, σύμφωνα με την αριθμ.Α13/853 κλήση Πλημμελειοδικείου Βέροιας, κατά τη συζήτηση αγωγής κατά Κ.Κοτσιούκη.
ΘΕΜΑ 32ο Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής της εταιρείας «Ι.Μ.Ε. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ε.Π.Ε.».
ΘΕΜΑ 33ο Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση αντίθετων εφέσεων του Δ. Βέροιας και των Κ.Ασβεστάρα και λοιπών.
ΘΕΜΑ 34ο Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας (ως Εφετείο) κατά τη συζήτηση έφεσης του Δ. Βέροιας κατά της υπ’ αριθ. 195/13 απόφ. Ειρην. Βέροιας και κατά της Καλλιόπης συζ. Ι. Ευαγγελοπούλου.
ΘΕΜΑ 35ο Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ.59/ΤΜ/2013 απόφασης του Μονομ. Πρωτοδικείου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 36ο Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 197/2013 απόφασης του Ειρηνοδικείου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 37ο Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 200/2013 απόφασης του Ειρηνοδικείου Βέροιας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου