Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας: Ο Τσίπρας έχει ιδεοληψίες και ανικανότητα

Ο Μεϊμαράκης αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει προοπτική στη ΝΔ και τη χώρα - Η ενότητα της παράταξης δεν κινδυνεύει την επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη άσκησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Για τον πρωθυπουργό είπε ότι «έχει αποδείξει πως έχει ιδεοληψίες και ανικανότητα» ενώ για τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ είπε ότι η τυχόν επικράτησή του «συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον οποίο διευκρίνισε ότι τιμά, σε αυτή τη φάση «δεν μπορεί να δώσει στη ΝΔ την προοπτική που χρειάζεται η παράταξη και η χώρα». Τον επέκρινε, μάλιστα, για την τακτική που ακολούθησε στην προεκλογική περίοδο ειδικά όσον αφορά την προοπτική συγκυβέρνησης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε η ΝΔ απέκλεισε και γύρισε την πλάτη στην κοινωνία ενώ άφησε αιχμές και εναντίον όσων τον κατηγορούν ότι προεκλογικά δεν στήριξε τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως ένας πολιτικός πρέπει να συνομιλεί με την κοινωνία. «Για κάποιους η εμφάνιση είναι στα κανάλια. Δεν μου αρέσουν οι πολιτικοί που μιλούν πολλοί και προφανώς εργάζονται λιγότερο» τόνισε χαρακτηριστικά και παρατήρησε ότι ένας πολιτικός δεν πρέπει να γίνεται "τηλεπερσόνα".

Εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου και επανέλαβε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν υπάρχει κώλυμα με την ανάδειξή του στην πρωθυπουργία.

Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε σίγουρος, τέλος, ότι δεν κινδυνεύει η ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου