Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στις εκδηλώσεις Απελευθέρωσης στην Ημαθία

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο των
δημοσιονομικών μέτρων τα μεσάνυχτα Παρασκευής (16/10), ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, βρέθηκε στην Ημαθία, όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, αλλά και να κάνει σειρά επαφών με φορείς και θεσμικά πρόσωπα του Νομού, για σειρά ζητημάτων που απασχολούν το Νομό.
Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχαρόπουλος το πρωί του Σαββάτου (17/10) μετέβη στη Νάουσα, όπου συμμετείχε στους εορτασμούς της πόλης και κατέθεσε στεφάνι ως πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις πρόβες τις φιλαρμονικής ορχήστρας της πόλης, αφού προηγουμένως του αναφέρθηκαν ζητήματα που αφορούν στη συνέχιση της προσπάθειας των μελών της.
Το πρωί της Κυριακής (18/10), βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια, όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης, κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε επετειακή εκδήλωση της Εστίας Ρουμλουκιωτών.

Αφού συναντήθηκε και εκεί με φίλους και στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και φορείς της Αυτοδιοίκησης, όπως και στη Νάουσα, επέστρεψε στη Βέροια, όπου είχε συναντήσεις για σοβαρά ζητήματα της Ημαθίας, επί των οποίων θα υπάρξει ενημέρωση στο άμεσο μέλλον και αφού προωθηθούν καταλλήλως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου