Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πλήρη προγράμματα κατάρτισης για τα Voucher από την Easy Education

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η EASY EDUCATION ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ VOUCHER.
Παρακάτω αναφέρουμε τις θεματικές ενότητες που παρακολουθούν οι μαθητές μας για τα τμήματα Voucher επιλαχόντων 25-29 ετών.

Βασικές θεματικές ενότητες διδασκαλίας:

1.       Υγεία και ασφάλεια στην εργασία

2.       Βασικές αρχές εργατικού δικαίου

3.       Προετοιμασία εκπαιδευομένου για την αγορά εργασίας

4.       Χρήση εφαρμογών Η/Υ, Office 2010


Επιμέρους θεματικές ενότητες διδασκαλίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταρτιζομένων και των επιχειρήσεων

1. Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων: Εκμάθηση προγράμματος εμποροδιαχείρισης ERP και διαχείριση λογιστικών εννοιών.

2. Βασική επαγγελματική ξενόγλωσση ορολογία: Διαχείριση εννοιών όπως επικοινωνία, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ στην αγγλική γλώσσα για χρήση σε εμπορικές επιχειρήσεις.

Σκοπός των παραπάνω είναι η παραμονή των καταρτιζομένων μας στις επιχειρήσεις μετά το πέρας της εξαμηνιαίας πρακτικής τους άσκησης. Στα πλαίσια, λοιπόν,  του ανταγωνισμού, που διέπει τη σύγχρονη αγορά εργασίας και της δυσκολίας εύρεσης μια θέσης σε αυτήν έχουμε οργανώσει το περιεχόμενο του θεωρητικού μέρους των προγραμμάτων Voucher με τέτοιο τρόπο ώστε οι καταρτιζόμενοι μας όχι μόνο να ολοκληρώσουν επιτυχώς την πρακτική τους άσκηση στην επιχείρηση δηλ, να αποκτήσουν το σύνολο των βασικών και επιμέρους επαγγελματικών δραστηριοτήτων που συνθέτουν το αντικείμενο εργασίας που θα κληθούν να διεκπεραιώσουν αλλά και να τους εφοδιάσουμε με γνώσεις και δεξιότητες, που θα τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Πέρα από τα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης, που παρέχουμε μέσα από το Voucher, μπορούν οι άνεργοι αλλά και άλλες κοινωνικές κατηγορίες να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων σπουδών, οργανωμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν δεξιότητες στους εν δυνάμει υποψηφίους  μαθητές μας, με σκοπό την παραγωγικότητα σε θέσεις εργασίας του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα και με απώτερο στόχο τη μόνιμη κατάληψη ή και την ενδυνάμωση της υφιστάμενης θέσης εργασίας εάν πρόκειται για εργαζόμενο, που θέλει να καταρτιστεί.

**ΝΕΑ EASY**

·  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
·  ΑΓΓΛΙΚΑ
·   ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
·  ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ(PHOTOSHOP, COREL, ILLUSTRATOR)
·   AUTOCAD

Πληροφορίες:
Βέροια
Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο
Τηλ: 23310 70102, www.easy-education.gr,
Υπ. Σπουδών:
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου