Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΚΕΔΙΜ και Easy Education ΜΑΖΙ στη Βέροια


Ενημερώνουμε τους πολυάριθμους μαθητές μας και τους κατοίκους του Δήμου Βέροιας ότι, η
μεγαλύτερη Ελληνική  εκπαιδευτική αλυσίδα Κέντρων Δια Βίου Μάθησης ‘’ΕΛΚΕΔΙΜ’’ με 22 κέντρα σε όλη την Ελλάδα, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου Ram Computer που λειτουργεί από το 1989, έχει αλλάξει έδρα και συνεργάτη στο Δήμο Βέροιας. Το συνεργαζόμενο πλέον κέντρο μας και ταυτόχρονα μέλος της αλυσίδας μας είναι το κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education με δύο δομές. Κεντρική δομή και γραμματεία, Εληάς 1 Όροφος 1ος και 2η δομή Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο.
Ως εκ τούτου όλα τα αποκλειστικά επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων και εργαζομένων όπως: Δωρεάν σεμινάρια Αγγλικών και Πληροφορικής e-gnosis της Equal Society, καθώς και όλα τα προγράμματα δωρεάν μαθημάτων της Vellum Global Educational Services και του Πανεπιστημίου του Cambridge (University of Cambridge) δεν παρέχονται πλέον από κανένα άλλο κέντρο πάρα μόνο από το μέλος της αλυσίδας μας Easy Education στη οδό Εληάς 1, Τηλ: 23310 70102.
Κάθε χρήση λογοτύπων και σημάτων, παρόμοιων τίτλων ή ονομασία προγραμμάτων δεν είναι εγκεκριμένα απ’ τους παραπάνω αναγνωρισμένους από το Ελληνικό Δημόσιο φορείς και η χρήση των παραπάνω, κατοχυρωμένων σημάτων από τρίτους,  σκοπό θα έχουν την παραπλάνηση του κοινού.
Η 25ετή και πλέον παρουσία του ομίλου μας στην ιδιωτική εκπαίδευση με δεκάδες χιλιάδες ικανοποιημένος καταρτιζόμενους και πτυχιούχους μας, εγγυάται το κύρος και την αξιοπιστία του ομίλου μας και των κατά τόπους συνεργατών μας.
Οι συνεργάτες μας, επιλέγονται με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και εφαρμόζουν τα υψηλά standards που ο όμιλος μας ορίζει, σε κάθε άλλη περίπτωση αποπέμπονται, κυρίως  όταν σταματήσουν να ικανοποιούν τα υψηλά standards των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.
Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ομίλου Ram Computer – ΕΛΚΕΔΙΜ – Cambridge – Vellum το ΚΔΒΜ Easy Education και το διευθυντή του ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας Μουρτζίλα Γ. Νικόλαο και ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου