Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη στην Αναπτυξιακή Ημαθίας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΑΝΗΜΑ παρουσία του νυν
Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη,του Κώστα Καραπαναγιωτίδη Προέδρου της Αναπτυξιακής και τέως Αντιπεριφερειάρχη,των Δημάρχων Αλεξάνδρειας Γκυρίνη Παναγιώτη,Βέροιας Βοργιατζίδη Κώστα,Νάουσας Κουτσογιάννη Νικόλαου,των Περιφερειακών Συμβούλων Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλου Τεληγιαννίδη και των υπαλλήλων της εταιρίας.
Σκοπός της σύσκεψης  ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση των νέων αιρετών της Ημαθίας  για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, ώστε να οριστούν οι εκπρόσωποί τους στη Γενική Συνέλευσης της ΑΝΗΜΑ.Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο.

Μισθούς που προκαλούν φαίνεται με τα λεγόμενα του νυν Αντιπεριφεριφερειάρχη κ.Καλαϊτζίδη ότι
λαμβάνουν οι υπάλληλοι της ΑΝΗΜΑ (Αναπτυξιακή Ημαθίας)σε περίοδο μνημονίου και λιτότητας και αναρωτήθηκε γιατί δεν έχουν ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο.

Πολλά τα ερωτήματα και για την λειτουργία της επιχείρησης καθώς ο Νομός μας κατατάχθηκε τελευταίος στην απορροφητικότητα των προγραμμάτων συγκεκριμένα στο LEADER 22%,ενώ σε γειτονικούς Νομούς η απορροφητικότητα άγγιξε το 95%,με αποτέλεσμα να χαθούν εκατομμύρια ευρώ για την Ημαθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου