Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κ. Καλαϊτζίδη με τον σύλλογο υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας

Συνάντηση με το δ.σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα
στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας, αφού συνεχάρη τον νέο αντιπεριφερειάρχη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, αναφέρθηκε στα σημερινά προβλήματα των εργαζομένων στην Π.Ε. Ημαθίας, στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν οι υπηρεσίες για την καλύτερη λειτουργία τους με τις ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικά μέσα και ζήτησε ισονομία και αξιοκρατία από τον αντιπεριφερειάρχη, καθώς επίσης στήριξη και κοινή πορεία και προσπάθεια για το καλό της Ημαθίας και των κατοίκων της.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαϊτζίδης μίλησε για τον στόχο της διοίκησης που είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και η προώθηση των οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και τουριστικών θεμάτων της περιοχής, προς όφελος των πολιτών της Ημαθίας. Αναφέρθηκε στις αρχές της ισονομίας και αξιοκρατίας, που αποτελούν βασικό άξονα άσκησης της πολιτικής του, δράσεις για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών και την αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού και τέλος δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα των εργαζομένων και συνεργασία με το Δ.Σ. τους.

Παρόμοιες συναντήσεις θα γίνουν κι άλλες για εξειδίκευση θεμάτων στα πλαίσιας της διάθεσης συνεργασίας και κοινής πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου