Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Συνεδριάζει την Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας με τα παρακάτω θέματα:

1ο
Καθορισμός συμβιβαστικά αποζημίωσης των επικειμένων ιδιοκτησίας των Νικολάου & Δημητρίου Θεοδοσιάδη και διάθεση πίστωσης.
2ο
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2013, σύμφωνα με την αριθμ.134/17-9-2013 Έκθεση του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.
3ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας-αποκομιδής απορριμμάτων και φωτισμού.
4ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης.
5ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών χρήσης πεζοδρομίων-κοινοχρήστων χώρων κ.λ.π.
6ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών στάθμευσης..
7ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του δικαιώματος παροχής υπηρεσιών στα νεκροταφεία Δ.Ε. Βέροιας και την επιβολή ή μη αντίστοιχου τέλους στις λοιπές Δ.Ε..
8ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του συντελεστή φόρου φωτιζόμενης επιφάνειας.
9ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του δικαιώματος βοσκής.
10ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη των τελών διαφήμισης.
11ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αναπροσαρμογή ή μη του τέλους Τέλεσης Γάμων.
12ο
Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού του έργου «Αποκατάσταση οδού Συκιά-Παλατίτσια».
13ο
Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας «Επαναδιακήρυξη διενέργειας δημοπρασίας εκποίησης κινητών βάσει του Π.Δ.270/81, περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων και μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ), με αριθμό πρωτοκόλλου 54812/30-09-2013» και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού».
14ο
Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού του έργου «Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δικτύου ύδρευσης Τ.Δ. Πατρίδας Δήμου Δοβρά».
15ο
Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού για την «Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος κλιματισμού στο Δημαρχείο Βέροιας και αποξήλωση υφιστάμενου συστήματος».
16ο
Κατάρτιση εκ νέου των όρων διακήρυξης διαγωνισμού του έργου «Αντικατάσταση στέγης  Δημοτικoύ  Σχολείου Ταγαροχωρίου».
17ο
Λήψη απόφασης επί ενστάσεων κατά του διαγωνισμού για την «Προμήθεια πινακίδων για τη σήμανση των αξιοθέατων και μνημείων στη Βεργίνα».
18ο
Ορισμός ή μη μελών και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιϊα».
19ο
Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για μικροεπεκτάσεις δικτύου φωτισμού και μετατοπίσεις στύλων.
20ο
Έγκριση ή μη δαπάνης & διάθεση πίστωσης για αμοιβές νομικών και συμβολαιογράφων.
21ο
Έγκριση ή μη ανάκλησης προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης–δέσμευσης πιστώσεων έτους 2013.
22ο
Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής, από την υπάλληλο Α.Χατζηνικολάου.
23ο
Απόδοση λογαριασμού δαπανών ενταλμάτων προπληρωμής από τον υπάλληλο Γ.Καρατζούλα.
24ο
Έγκριση ή μη γενομένης ενέργειας Δημάρχου για άσκηση αίτησης αναστολής εκτέλεσης και ανακοπής κατά κατασχετηρίου Κ.Ζωγιού και εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρων του δήμου για παράσταση κατά την εκδίκασή τους.
25ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για παράσταση στο ΣτΕ κατά τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης των Ο. & Στ. Μπρέγιαννη.
26ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας Ανηλίκων, σύμφωνα με την αριθμ.Β13/2648 κλήση Πλημμελειοδικείου Βέροιας,.
27ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.622/2012 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας σε αγωγή της εταιρείας «Στέργιος Ζιαμπούλης & Σία Ο.Ε.».
28ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.494/2012 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας κατά Χ.Βελλίδη.
29ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.494/2012 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας κατά Γ.Γαβρά.
30ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας, κατά τη συζήτηση αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας της Ησαϊας χήρας Θ.Σκούφια.
31ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Νάουσας, σύμφωνα με την αριθμ.Α13/833 κλήση Πλημμελειοδικείου Νάουσας, κατά τη συζήτηση αγωγής κατά Α.Ζαχαριάδου.
32ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Νάουσας σύμφωνα με την αριθμ.Α13/846 κλήση Πλημμελειοδικείου Νάουσας, κατά τη συζήτηση αγωγής κατά Γ.Ζαχαριάδη.
33ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Νάουσας σύμφωνα με την αριθμ.Α13/855 κλήση Πλημμελειοδικείου Νάουσας κατά τη συζήτηση αγωγής κατά Η.Πάνου.
34ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.223/2013 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας σύμφωνα με την αριθμ.Α12/288 κλήση Πλημμελειοδικείου Βέροιας.
35ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας σύμφωνα με την αριθμ.Α11/2201 κλήση Πλημμελειοδικείου Βέροιας.
36ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας σύμφωνα με την ΑΒΜ: Ζ12/2016 κλήση Πλημμελειοδικείου Βέροιας.
37ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Α.Χαρίση.
38ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Χρ.Λιόντου.
39ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση αίτησης ακύρωσης της εταιρείας «Α.Μαυρίδης-Α.Ψάρρας Ο.Ε.» (Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας).
40ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση αίτησης ακύρωσης της εταιρείας «Α.Μαυρίδης-Α.Ψάρρας Ο.Ε.» (Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας).
41ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Σ.Τυφλίδη
42ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.500/2013 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής της Β.Αραμπατζή.
43ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.128/2013 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής των Κ.Σίμου και λοιπών.
44ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση έφεσης της εταιρείας «Επιχείρηση Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσης Τουριστικού Περιπτέρου ΕΛΗΑ ΕΠΕ».
45ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση έφεσης του Αθ.Τσομπανέλη.
46ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.530/2012 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας κατά του Κ.Τσανασίδη.
47ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.533/2012 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας κατά του Κ.Καχριμανίδη.
48ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.226/2009 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας κατά των Α.Χιονίδη και λοιπών.
49ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.387/2011 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση εφέσεων των Β.Ψυχάρη και λοιπών.
50ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Μον.Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση έφεσης κατά της εταιρείας «Παντελής Πίττος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ».
51ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.496/2013 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση έφεσης του Ε. Χας Π.Κουτσινάρα.
52ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για τον έλεγχο τίτλων στο Υποθηκοφυλακείο και Κτηματολόγιο για την κατάθεση αγωγής αναγνωριστικής κυριότητας κατά επίδικων εκτάσεων.
53ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.499/2013 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής της Μ.Γαλέτα.
54ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής σε βάρος του δήμου από τον προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας.
55ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.541/2013 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αίτησης ανακοπής του Σ.Ψωφάκη.
56ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.498/2013 απόφασης Ο.Ε. και Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής της εταιρείας «ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.».
57ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Π.Νούλα.
58ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Ι.Χασιώτη.
59ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση διεκδικητικής αγωγής του Αλ.Ιωαννίδη.
60ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής των σχολικών φυλάκων Κ.Ασβεστάρα και λοιπών.
61ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ.234/2013 απόφασης Ειρηνοδικείου Βέροιας.
62ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ.58/2013 απόφασης Πρωτοδικείου Βέροιας.
63ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ.90/2013 απόφασης Πρωτοδικείου Βέροιας.
64ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθ.125/2013 απόφασης Πρωτοδικείου Βέροιας.
65ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ.6/ΑΠΛ/2013 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.
66ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ.153/ΤΜ/2013 απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.
67ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ.Α1819/2013 απόφασης Δ/κού Εφετείου Θεσ/νίκης.
68ο
Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ.1474/2013 απόφασης Δ/κού Εφετείου Θεσ/νίκης.
69ο
Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αποζημίωση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων (Δ.Τεγούσης κ.λ.π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου