Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Καλαϊτζίδης: Εγγύηση δημοκρατικής λειτουργίας της χώρας η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της ΝΔ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και μελών των δημοτικών τοπικών οργανώσεων της ΝΔ,
διενεργούνται σήμερα στους 3 δήμους της Ημαθίας. Η κάλπες θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα. Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής στη Νάουσα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Καλαϊτζίδης. Σε δήλωση του για την σημερινή πανελλαδική διαδικασία του κόμματος του είπε: "Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της ΝΔ αποτελεί δύναμη εγγύησης της δημοκρατικής κοινοβουλευτικής λειτουργίας της χώρας μας, από την ίδρυση της,από τον αείμνηστο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι και τώρα με πρόεδρος της και πρωθυπουργό τον κ. Αντώνη Σαμαρά.
Είμαι βέβαιος ότι τα νέα όργανα που θα προκύψουν από τις σημερινές εκλογικές διαδικασίες σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, αλλά και η νέα ΝΟΔΕ που θα προκύψει από τις εκλογές της ερχόμενης βδομάδα, θα συνδράμουν αποφασιστικά στο έργο των τριών βουλευτών της περιφερειακής μας ενότητας, ώστε από κοινού να αναδείξουμε τον κρίσιμο εθνικό και οικονομικό ρόλο της Μακεδονίας.
Η ΝΔ οφείλει σε μέγιστο βαθμό την  εκλογική της επιτυχία στους Ημαθιώτες, Μακεδόνες, ψηφοφόρους της και αυτό οφείλει να το ανταποδώσει με αναπτυξιακές προοπτικές στον τόπο μας η ηγεσία του κόμματος μας".



                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου