Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ενταλμα σύλληψης για τους προέδρους της ΑΕΚ!


Ο οικονομικός εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ζητάει την σύλληψη όλων των προέδρων της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004, μεταξύ των οποίων και του Ντέμη Νικολαϊδη για χρέη προς το
Δημόσιο.

Η αρχή έγινε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, τον άνθρωπο που έχει το δικαίωμα της υπογραφής στην ΠΑΕ ΑΕΚ και διατηρεί τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου. Ο Δημητρέλος συνελήφθη για χρέη ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Πρόκειται στην ουσία για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τα οποία φέρει ευθύνη ο Δημητρέλος από την στιγμή που έχει το δικαίωμα της υπογραφής. Ο Δημητρέλος, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης, παρουσιάστηκε στον αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, όπως προβλέπεται στην συγκεκριμένη περίπτωση.


Η ίδια διαδικασία αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους προέδρους της ΑΕΚ ή καλύτερα τους ανθρώπους που είχαν το δικαίωμα υπογραφής τα τελευταία 11 χρόνια...

Δηλαδή, ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στείλει έγγραφο στην Αστυνομία και ζητάει την σύλληψή τους κι αυτοί με την σειρά τους είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν ενώπιον των Αρχών μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Η Αστυνομία, όπως συνηθίζει σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν δημοσιοποίησε το όνομα του συλληφθέντος, απλά στην ανακοίνωση αναφέρει ότι πρόκειται για σύλληψη 54χρονου ημεδαπού που είναι διευθύνων σύμβουλος σε Ανώνυμη Εταιρεία.

Το εντυπωσιακό πάντως στην ανακοίνωση είναι το συνολικό χρέος της ΠΑΕ ΑΕΚ που ξεπερνάει τα 170 εκατομμύρια ευρώ που προφανώς υπολογίζονται πριν από την ρύθμιση του άρθρου 44.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη, σήμερα (21-3-2013) το πρωί, 54χρονος ημεδαπός, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170.865.122,00 ευρώ».




                                           πηγή skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου