Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στη Βέροια.


Την Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για την διπλή γιορτή του έθνους μας, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την κήρυξη της Επανάστασης το 1821,
στη Βέροια, ο αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο κ. Τσαβδαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Περήφανοι τιμούμε σήμερα οι  Ημαθιώτες τους αγώνες των προγόνων μας και τους εκατοντάδες χιλιάδες ηρωικώς πεσόντες νεκρούς μας , που πότισαν το δένδρο της εθνικής  παλιγγενεσίας της 25 Μαρτίου του 1821. Μπορεί η γη της Μακεδονίας μας να απελευθερώθηκε 91 χρόνια αργότερα, σημαντική ήταν όμως η βοήθεια της στον εθνικοαπελευθερωτικό  αγώνα. Οι χιλιάδες αγωνιστές της Νάουσας που έπεσαν στο Ολοκαύτωμα της, τον Απρίλιο του 1822, οι πρόκριτοι της Βέροιας, οι κάτοικοι του κάμπου του Ρουμλουκιού , που βοήθησαν με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα τους επαναστάτες του 1821 μας άφησαν ιερή και ηρωική παρακαταθήκη καθήκοντος και πίστης. Πίστη στα ιερά και τα όσια της φυλής μας. Εκπροσωπώντας την Βουλή των Ελλήνων θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ θερμά την μαθητιώσα νεολαία της Βέροιας και ολόκληρης της Ημαθίας, αλλά και τους άνδρες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που με την σημερινή τους εμφάνιση απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι άξιοι συνεχιστές των οραμάτων του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Καρατάσου. Οι στιγμές για τον τόπο μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Με σκληρή προσπάθεια όμως και πίστη στις δυνάμεις μας οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε».

                                                      Λάζαρος Τσαβδαρίδης

                                        Αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ

                                                         
                                                        Βουλευτής Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου